Ionel Arsene zice că PSD Neamț susține Guvernul și amnistia

COMUNICAT DE PRESA

Organizația Județeană PSD Neamț își reafirmă susținerea față de Guvernul PSD-ALDE și față de Primul Ministrul Sorin Grindeanu.

Românii s-au prezentat la vot pe 11 decembrie și au hotărât atunci în mod democratic ce lideri și ce partide să conducă țara. PSD-ALDE, votate de români să ia decizii pentru și în numele lor, a constituit un Guvern legitim, un Guvern care a dovedit de la instalarea sa, prin masurile luate, că este un Guvern care îi reprezintă și îi susține pe toți românii.

Cu regret constat incapacitatea Președintelui Iohannis și a partidelor care au pierdut alegerile de a depăși momentul campaniei electorale. Președintele Iohannis a renunțat la rolul său constituțional de mediator și incită românii la proteste în vreme ce partidele care n-au reușit să-i convingă pe români să le acorde votul speculează această situație și defăimează un Guvern legitim instalat.

În numele Organizației PSD Neamț și al meu personal îmi declar susținerea pentru acest Guvern și pentru Programul de Guvernare votat de români.

Îi invit pe toți nemțenii care își doresc ca măsurile pe care le-au votat în 11 decembrie să fie implementate, să semneze petiția online de susținere a Guvernului,

https://www.petitieonline.com/sustinem_guvernul_grindeanu.

Am ales această modalitate de a ne arăta sprijinul, pentru a evita potențialele conflicte ce ar putea apărea în cazul unei susțineri în stradă a Guvernului Grindeanu.

Fac încă o dată apel la toți nemțenii, indiferent de preferințele politice, să acționeze cu responsabilitate și să nu permită nimănui să se folosească de ei și de demersurile lor.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *