Luminița Vîrlan îl “pică” pe Tihenea de la ALDE

pietricica turism

Un proiect de hotărâre a Consiliului Local Piatra Neamț, care avea în vedere o comisie (foarte, foarte importantă) formată din consilieri locali în niște posturi cheie (se vor ocupa de “selecția” viitorilor membri în consiliile de administrație ale societăților municipiului Piatra Neamț, adică exact locul de unde se speră să vină bănuții pentru prieteni) a fost votat cu ceva timp în urmă. În comisie au fost aleși Luminița Vîrlan, Victor Marghidan (ambii de la PSD) și Romulus Cristian Tihenea de la ALDE. Secretarul municipiului a constatat că reprezentantul ALDE nu îndeplinește o condiție esențială, să fie specialist în recrutarea de resurse umane și a refuzat să avizeze de legalitate documentul.

Partea neplăcută a lucrurilor vine pentru dl. Tihenea din partea unei colege de comisie și coaliție, viceprimarul Luminița Vîrlan, care a cerut înlocuirea sa cu Marius Ghineț, un reprezentant al PMP. Pe aceleși motiv de lipsă de pregătire pe domeniu.

Partea frumoasă a lucrurilor ține de ineditul situației, specific zonei noastre: se încearcă modificarea unei hotărâri a Consiliului Local care nu este avizată de legalitate, probabil pe principiul că era doar parțial ilegală. Semn că orice este posibil în administrația publică locală.

(V.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.