Noaptea minții: Urbtrans detașează și declară oameni în incapacitate de muncă

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ”Urbtrans” dovedește, încă o dată, că își desfășoară activitatea după alte reguli decât cele normale: astăzi, 6 noiembrie, Adunarea Generală a Asociației a aprobat solicitarea detașării directoarei de la Troleibuzul pe postul de ditector general la Urbtrans!

Problema este că Nadia Nastase NU A FĂCUT NICIO SOLICITARE în acest sens! Adresa transmisă de Urbtrans către Troleibuzul, pe care o puteți citi pe site-ul societății sau, și mai bine, puțin mai jos, în acest articol, mai spune că acest lucru ar fi valabil pentru că a fost suspendat contractul individual de muncă al dlui Adrian Grigoraș, pentru… incapacitate temporară de muncă.

https://mesagerulneamt.ro/wp-content/uploads/2017/02/Scan1.pdf

Numai că dl. Adrian Grigoraș este doar într-un concediu medical până la sfârșitul lui februarie, nu a trecut prin nicio comisie specializată care să constate că ar fi incapabil de muncă.

La Urbtrans, toate aceste fleacuri, numite legi, nu mai au nicio importanță, deoarece acum se poate orice, doar s-a dorit dezincriminarea abuzului în serviciu!

În definitiv, o entitate care încasează bani fără facturi, unde nu este înregistrat statutul, unde s-au dat tunuri după tunuri, poate să facă ce vrea în Republica Neamț.

Înțelegem că se dorește curățenie la Urbtrans, că se dorește ca banii de acolo să fie folosiți în mod creativ, dar să te apuci să detașezi oameni fără cerere și fără să ai prerogative în acest sens, este prea de tot! Chiar dacă cine-știe-ce-neica-nimeni, venit cu aere de București, spune că este legal.

În altă ordine de idei, referitor la Urbtrans, de ce oare adrese transmise de această societate sau de oameni din conducere către instituții democratice din județ nu primesc răspuns nici după patru luni? Cine blochează hârtiile, unde și de ce șefii instituțiilor, care sunt primii răspunzători, nu sunt informați? Este o întrebare cu mult, mult iz penal. (V.B.)

PS: Apropo, chiar sunt oameni în stradă și vorbesc despre asemenea abuzuri. Îi pasă cuiva sau aroganța rămâne maximă?

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *