Protestele din stradă au deșteptat liberalii: Muguri de activitate la PNL Neamț

După cele mai ample proteste care s-au întâmplat nu doar în țară, ci și la Piatra Neamț – fiindcă, în afară de Phoenix la Sala Polivalentă și meciul Ceahlăului cu Juventus în Cupa Intertoto, rar s-au mai adunat peste o mie de oameni cu scop pașnic -, s-a dat trezirea și la PNL Neamț, organizație a cărei lideri nu și-au mai făcut simțită prezența în spațiul public decât cu mesaje de ziua lui Eminescu și-a Unirii.

Acum, am primit un comunicat de presă din partea președintelui PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc, pe care îl redăm ca atare, tocmai datu-i fiind caracterul de rara avis.

«Comunicat de presă – Ultimele acțiuni ale Guvernului dovedesc că majoritatea parlamentară și-a înșelat alegătorii

sursa foto: Facebook/ Mugur Cozmanciuc

Decizia depunerii moțiunii de cenzură a fost luată pentru că PNL a promis că va apăra interesele românilor și democrația românească. Prin ultimele acțiuni făcute de Guvernul PSD se dovedește faptul că cei care dețin majoritatea și-au înșelat alegătorii și i-au păcălit pe toți românii.
”Sunt printre semnatarii moțiunii de cenzură, pentru că modul în care Guvernul Grindeanu a ales să ia decizii, fără să țină cont de ceea ce au cerut românii nu lasă loc de interpretări sau pasivitate”, subliniază deputatul PNL.
”Există într-adevăr probleme reale în sistemul penitenciar românesc, dar ele nu vor fi rezolvate așa cum au procedat cei de la PSD. Alături de colegii din PNL vom face opoziție și vom întreprinde toate acțiunile, în limita mandatului care ne-a fost încredințat, pentru a apăra statul de drept și interesele celor care ne-au ales să îi reprezentăm”, conchide președintele PNL Neamț.
Mugur Cozmanciuc
Președinte PNL Neamț»

Cum s-ar spune “România înainte”…

(D.O.)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *