Un consilier ALDE strică socotelile PSD la Piatra Neamț

Cea mai importantă miză la Piatra Neamț o reprezintă societățile în care municipiul este acționar, unde pâinea și cuțitul ar trebui să-l aibă Consiliile de Administrație. Pentru asta, e necesar să se poată numi/ plasa oameni în CA. Alianța PSD-ALDE-PMP a încercat o lovitură de forță, în 19 ianuarie, când, într-o ședință de îndată, a aprobat o comisie de selecție a candidaților la funcțiilor de membri ai CA, comisie formată din trei consilieri locali – încă viceprimarul Luminița Vîrlan (PSD), probabil viitorul viceprimar Victor Marghidan (PSD) și Cristian Tihenea (ALDE).

Una din condițiile obligatorii pentru a face parte dintr-o astfel de comisie este să fii specialist în resurse umane, fiindcă e vorba de recrutare.

Primii doi au reușit să aducă această dovadă. Dl. Tihenea a reușit doar o diplomă de licență în management economic. În acest fel, dl. Tihenea a blocat, practic, activitatea comisiei respective și i-a dat prilejul secretarului municipiului, Florin Fecic, să dea aviz de nelegalitate pe respectiva HCL, care a ajuns la Prefectură. (V.B.)

adolescenteen news

2 COMENTARII

    • Citim, domnule consilier. Sau poate face PNL o conferință de presă să ne explice și să vedem că mai există?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.