Actualizare. Tribunalul Bacău zice că AGA putea schimba conducerea de la Apa Serv SA.

pietricica turism

Actualizare 2: Ne-a sunat la redacție deputatul PSD Dănuț Andrușcă, membru în AGA de la Apa Serv SA la acea vreme și ne-a rugat să facem precizarea că hotărârea tribunalului Bacău este executorie, cu drept de recurs, chiar dacă acest lucru nu apare scris pe portal. El a făcut trimitere la un OUG (116/2009), art. 7.1.

Actualizare 1: ”Compania Județeană ApaServ S.A. vă aduce la cunoștință că prin sentința civilă nr. 108 pronunțată la data de 01.03.2017, în dosarul nr. 2511/103/2016, Tribunalul Bacău a respins cererile de intervenție formulate de C.J. ApaServ S.A. și Municipiul Roman; a admis cererea de înregistrare în registrul comerțului, nr.24228/26.09.2016, privind Hotărârile AGA nr. 10 și 11 din 22.09.2016; a admis cererea de intervenție accesorie formulată de județul Neamț.”

*********Știre inițială***********

Conflictul de la Apa Serv SA Neamț începe să se lămurească pe felii, în diferitele instanțe în care se derulează procese între competitori. După ce Dughir a obținut în prima instanță anularea hotărârii Consiliului Județean Neamț prin care AGA era împuternicită să schimbe Consiliul de Administrație de la Apa Serv, pe 2 martie, pe portalul Tribunalului Bacău a apărut o decizie prin care este admisă înregistrarea la Registrul Comerțului a hotărârile AGA nr.10 și 11 din 2016, prin care era schimbat vechiul CA cu unul nou. Rezultă că hotărârea Consiliului Județean era ilegală ântr-o instanță, dar ce a generat ea, este legal în altă!

Decizia nu este definitivă și nici executorie, se poate face apel în 30 de zile. Victoria de parcurs pare însă una fără mari urmări, deoarece, între timp, există un alt Consiliu de Administrație, care și el este atacat în justiție.

După cum vedeți, din proces în proces, Apa Serv se îndreaptă cu pași fermi spre pierderea finanțării europene, iar războiul nu dă semne să se încheie aici. Dughir a făcut plângere peste tot, la rândul său este reclamat peste tot, sunt oameni care ling actele companiei ca să găsească ceva împotriva lui Dughir, care să nu-i lovească și pe Păcală sau Movilă, se fac filmări cu camera ascunsă, totul într-un avânt revoluționar demn de o cauză mai bună,

Mai vorbește cineva despre prețul la apă, despre grija față de clienți? Evident că nu, în definitiv clientul este născut să plătească, pentru ca șmecherii să-și facă de cap.

(V.B.)

N.R.: În timp ce Consiliul de Administrație, varianta Păcală, încerca impunerea unui director tehnic la companie, au aflat cu stupoare că postul este ocupat de…Cătălin Dughir, care dacă va fi dat jos de pe funcția de director general trebuie instalat pe funcția amintită, conform contractului. Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum va reacționa “păgubitul” care știa că va fi numit pe o funcție foarte bine plătită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.