Comisia de la primărie zice: ”Clienții au fost SATISFACUȚI la Baia Comunală ”      

pietricica turism

Primarul Dragoș Chitic propune, pentru ședința ordinară de Consiliul Local, de joi, 30 martie, un proiect de hotărâre care vizează prelungirea cu 5 ani a contractului de delegare de gestiune prin concesiune, încheiat între Municipiul Piatra Neamț și S.C. Annaslim S.R.L, privind administrarea Băii Comunale. Contractul, care a avut o durată de 10 ani, expiră pe 6 august 2017.

O comisie (Alisa Gâdioi, Andrei Voinea și Marcel Macovei), formată din dispoziția primarului, a controlat și monitorizat pe 24 februarie 2017 activitatea operatorului de serviciu, în prezența administratorilor Anna Claudia și Lucian Chițu și a descoperit numai lucruri bune. În final, a făcut o constatare “pe domeniu”, care poate fi înscrisă în cartea de onoare a societății: ”Cele mai multe din consemnările făcute de către clienți probează interesul cu care aceștia au fost SATISFĂCUȚI de serviciile din cadrul Băii Comunale”.

Pe toată durata desfășurării contractului, Primăria a încasat de la AnnaSlim o redevență însumând 337.686 de lei, adică doar 3,3 miliarde de lei vechi, plătiți în 10 ani.

Proiectul a ajuns pe ordinea de zi deoarece există un contract care are această clauză, de posibilitate a prelungirii. Asta nu-i obligă pe consilieri să fie de acord, mai ales că deja s-a votat ca toate serviciile publice să fie scoase la licitație. Cei de la Annaslim pot să participe la licitație cinstit, fără să mai spună lumea că au primit o locație în care primăria a investit bani mulți și a primit foarte puțini. (Ana MOISE)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.