GALERIE FOTO Fabrica de campioni de la Scorpions Târgu-Neamț

Șase elevi de la Clubul Sportiv de kickboxing “Scorpions” Târgu-Neamț au urcat pe podium la cea mai recentă competiție de acest gen, desfășurată la Iași, pe 13 aprilie – Cupa “Scorpions”. Au participat  peste 150 de sportivi din țară de la toate filialele “Scorpions”: Iași, Onești, Bârlad, Hârlău și Târgu-Neamț.

Delegația din Târgu-Neamț a numărat șase copii și toți au urcat pe podium. Cinci dintre ei au obținut locul I și unul locul II. Cel care i-a pregătit pe acești mici campioni este Vlad Boeru, președintele Clubului Sportiv “Scorpions” Târgu-Neamț.

Locul I: Vlad Gabor -16 ani (63 kg);  Vali Armanu -15 ani (60 kg); Lorenzo Chițu- 11 ani (32 kg); Codrin Pagu -16 ani (65 kg); Alex Ciocoiu- 9 ani (32 kg). Locul II: Andrei Alexandru -13 ani (40 kg).

Micii campioni au avut bucuria să se fotografieze și cu Sebastian Ciobanu (fiul lui Dracula), unul din campionii României la galele K1.

“Cei care au luat locul întâi să pregătesc de un an, timp în care i-am pregătit psihic și fizic foarte intens. Cel care a obținut locul al doilea se pregătește de două luni. Toți sportivii sunt de perspectivă, ambițioși și talentați. Sper să găsesc niște sponsori care să mă ajute sa-i motivez financiar pe sportivi mei. Nu sunt doar un simplu antrenor pentru ei. Încerc să le ofer și un sprijin moral și să le formez caracterul.  Acest sport ar trebui să adune cât mai mulți tineri în sală, să facă mișcare , auto-apărare și performanță, eventual. Eu personal vreau să se investească în sport și în tineri, pentru că ei ne vor reprezenta pe viitor. Rog persoanele care vor să sprijine acest sport nou în Târgu- Neamț să mă contacteze”, ne spune Vlad Boeru președintele Clubului Sportiv “Scorpions”. (C.T. STURZU)

pietricica turism

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.