GALERIE FOTO Târgu-Neamț: Zeci de copii nevoiași un pic mai fericiți de Paște

pietricica turism

Campania umanitară “Bucură și tu un copil de Paște”, organizată de doamna Florentina Martin, administratorul de la Frizeria “Capelli Style” din Târgu-Neamț, a adus în pragul sărbătorilor pascale fericirea pe chipul multor copii nevoiași. Zeci de pachete cu îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării și alimente au fost donate. Succesul campaniei a fost pe deplin, dacă ținem cont de numărul mare de donatori, care și-au manifestat interesul să ajute acești copii. De la elevi și simpli cetățeni, până la persoane publice, cu toții au înțeles scopul și mesajul acestei campanii.

“Am fost ajutată să găsesc familiile nevoiașe, de către domnii Cornel Grigore și Mosor Gligor. M-au ajutat și clienți cu mașina să pot duce pachetele la adresele respective. Inclusiv Grigore Mosor a venit cu mașina personală. Am fost, împreună cu domnul deputat Andrușcă și la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă, care au rămas de Paște la cămin. Cu ajutorul altui client am reușit să le cumpăr și fructe, pască și cozonac. Am fost și la o familie cu 12 copii. Au donat și elevi de la Școala Generală «Grigore Ghica-Vodă». A fost impresionantă mobilizarea atâtor oameni de bine, în această campanie. Le mulțumesc tuturor, mulțumesc celor care au donat, domnului deputat Andrușcă, domnului Mosor și domnului Cornel Grigore. Acest tip de acțiuni umanitare vor continua și în cursul anului”, ne-a spus Florentina Martin.

Deputatul Dan Andrușcă a donat 500 lei în cadrul campaniei și a mers să împartă produsele cumpărate la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă, alături de organizatori. “O acțiune umanitară impresionantă, din partea unor oameni cu suflet, care au înțeles că acești copii au nevoie de ajutorul nostru. Era normal să mă implic și eu, pentru că este de datoria noastră să fim alături de semenii noștri. Am discutat și cu doamna Florentina și am decis ca astfel de acțiuni să aibă loc și în timpul anului, nu numai de sărbători. Voi discuta și cu domnul primar Harpa să ne ofere un spațiu unde cetățenii să poată aducă donații, pe care să le oferim celor nevoiași. Felicitări organizatorilor și transmit tuturor sărbători cu Pace și Lumină”, a spus Dan Andrușcă. (C.T. STURZU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.