Jocul PMP în Consiliul Local Piatra Neamț

Joi, 27 aprilie, în ședința Consiliului Local Piatra Neamț, consilierii Partidului Mișcarea Populară au făcut notă discordantă de restul colegilor. Când au fost cu trup și vot alături de PSD-ALDE, când s-au abținut în folosul liberalilor ori au votat cu aceștia.

Au votat bugetul de venituri și cheltuieli pentru Parking, unde un PMP-ist este director, au mers alături de PSD și nu le-au votat pe cele de la Salubritas și Perla Invest. Au votat bugetul pentru Publiserv, dar, surpriză!, au făcut să cadă hotărârea privind Locativ Serv, unde PSD l-a pus director pe Jănel Iosub, contestatarul lui Dragoș Chitic.

Concluzia acestei ședințe agitate ar fi că PMP fie încearcă să demonstreze că trebuie să i se dea mai multă atenție în consultările privind municipiul, fie că s-au produs contacte cu zona liberală a Consiliului Local.

Tot la capitolul surprize, putem consemna că viceprimarul Bogdan Gavrilescu nu a mai votat împotriva propriului partid, acordând (mai multă) atenție colegilor din partid atunci când era vorba de ridicat mâna a vot.

Gianina Buftea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.