Echipele Colegiului Național “Calistrat Hogaș”, în finală la “Tinerii dezbat”

Colegiul Național de Informatică (CNI) Piatra Neamț a găzduit, sâmbătă, 27 mai și duminică, 28 mai, întrecerile etapei județeane a Olimpiadei Naționale de argumentare, dezbatere și gândire critică ”Tinerii dezbat”. Competiția, ajunsă la ediția a VII-a, a fost rezervată atât avansaților, cât și începătorilor. La prima secțiune s-au înscris 7 echipe, iar la a doua 12 echipe. La ambele secțiuni câștigători au ieșit reprezentanții Colegiului Național ”Calistrat Hogaș” Piatra Neamț.

Anamaria Holotă

Toma Teodor, Andrei Malaicu și Eduard Pătrunjel (clasa a XI-a, prof. Ecaterina Florina Romașcu) au format  echipa începătorilor, iar Andrada Cilibiu, Anamaria Holotă și Andreea Vasiliu (clasa a XII-a, prof. Petruța Lostun) pe cea a avansaților.

Eduard Pătrunjel

Învingătoarele de la cele două secțiuni vor participa la etapa națională care va fi găzduită tot de județul Neamț, între 10 și 15 iulie. Olimpiada ”Tinerii dezbat” a debutat în anul 2010, ca un parteneriat public-privat de succes în promovarea dezbaterilor academice în mediul școlar, într-un format acreditat la nivel internațional. (Ana MOISE)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *