Acasă Actual Marieana Atomulesei rămâne șef la Casa de Asigurări

Marieana Atomulesei rămâne șef la Casa de Asigurări

Concursul organizat de Casa Națională de Asigurări de Sănătate Neamț, pentru ocuparea funcției de președinte director general al CJAS Neamț, s-a soldat vineri noaptea cu un rezultat care prelungește interimatul actualului șef, Marieana Atomulesei.

După demersuri care durează deja din februarie, de când s-a anunțat scoaterea funcției la mezat, pentru post s-au depus trei dosare de înscriere, din care numai două au fost acceptate ca întrunind toate condițiile, respectiv cel al lui Florin Neculăeș și cel al lui Neculai Mihai.

Joi, 11 mai, de la ora 10, a avut loc proba scrisă, la București, la sediul CNAS. Din cei doi candidați acceptați de la Neamț, s-a prezentat doar Neculai Mihai, care vineri, 12 mai, aproape de miezul nopții, când s-au publicat rezultatele, a aflat că a luat doar 51.50 puncte. Pentru a fi declarat admis, i-ar fi trebuit minimum 70.

În aceste condiții, până la organizarea unui nou concurs, Marieana Atomulesei rămâne președinte director, delegarea sa fiind valabilă până la ocuparea funcției prin concurs. (D.O.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here