OFICIAL: Noii directori la instituțiile județene de cultură

Consiliul Județean Neamț va propune consilierilor în ședința extraordinară de mâine, 12 mai, să voteze directorii interimari la cele trei instituții de cultură din Neamț aflate în subordinea instituției, în locul celor picați la evaluare.

Foto: ilLUSio.ro

Astfel, extrem de previzibil, la Complexul Muzeal Județean, Dorin Nicola va deveni director plin, chiar dacă interimar, după ce a ocupat vreme îndelungată funcția de adjunct. Rămâne de văzut dacă și cine îi va ocupa postul de director adjunct pe perioada interimatului.

Foto: La Croix

La Teatrul Tineretului, o surpriză agreabilă este Gianina Cărbunariu, regizoare, a cărei carte de vizită este impresionantă, după cum puteți citi și aici, și care ar putea aduce un suflu nou în privința activității la TT. Avantajul ei este că nu face parte din niciuna din ”bisericuțele” interne, care doreau, fiecare, să-și promoveze propriul favorit pe post de director.

La Biblioteca Județeană ”G.T. Kirileanu”, nu s-a ales o soluție din afara instituției, cei de la CJ orientându-se spre Mihaela Mereuță, un profesionist care, în mod cert, se va descurca mai mult decât onorabil, cel puțin pe perioada interimatului. Un interviu cu Mihaela Mereuță, acordat recent ziarului nostru, puteți reciti aici.

La prima vedere, niciuna din numiri nu pare a avea aromă politică. (V.B.)

One comment

  • Liviu Timuș

    mai 11, 2017 at 5:27 pm

    Geanina Cărbunariu este cu adevărat o surpriză agreabilă. Este un mare câștig al Teatrului Tineretului. Adâncă reverență !

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *