ACTUALIZARE Alegeri la Pipirig: Primele pariuri

Ora 17.30: Conform site-ului http://prezenta.roaep.roPipirigul a înregistrat o prezență la vot de aproximativ cu 34,64% față de 45,6% la Bălțătești și 24,39 în Roman. Până în jurul orei 17.30 la Pipirig au votat 2.421 de persoane. Prezența la vot pe secții este următoarea: Liceul Tehnologic Ion Creangă din Pipirig – 32,35%; Școala nr. 2 Pipirig – 34,85%; Școala Gimnazială nr. 1 Boboiești – 30,85%; Grădinița cu program normal Leghin – 30,43%; Școala Gimnazială Stînca – 38,20%; Școala cu Clasele I-VIII Dolhești – 34,47%; Școala Gimnazială Pluton – 40,50%.

Ora 11: PNL reacționează. De altfel, campania electorală continuă pe Facebook, cel puțin în cazul principalilor competitori.

Ora 9.30: La Pipirig, pare să fie cel mai vesel scrutin. Liniștit categoric este! Acum, dacă ar fi să dăm crezare spuselor care circulă prin interiorul și pe-afara secțiilor de votare, lucrurile sunt atât de liniștite pentru că ”s-au înâeles între ei și se știe deja cine va câștiga”. Singura dilemă pare a fi dacă va fi ”Vasile Dorneanu de la PNL” sau ”Vasile Dorneanu de la PSD”, fiindcă distinsul profesor candidat i-a bulversat pe consătenii săi cu activitatea sa politică.

În altă ordine de idei, la Pipirig, votul înseamnă sănătate curată, după cum o arată și imaginea de mai jos:

Și comuna Pipirig își alege astăzi, 11 iunie, primarul pentru următorii trei ani. Sunt 7 secții de votare, în care sunt așteptați 7.078 alegători. Postul de primar este disputat de Vasile Dorneanu (PSD), Ciprian Diaconu (PNL), Grigore Agapie (ALDE) și Alexandru Lăcătușu (PMP).

La ora 8.30. la secția din incinta liceului, lângă biserică, votaseră 9 alegători, din cei 1.428 înscriși pe listele permanente.

La ora 8. 44, la secția 359, din interiorul școlii Dolhești, erau deja 14 voturi în urnă, din cele 876 așteptate. A fost și prilej pentru primele pariuri: doi localnici, cu mustăți care ar stârni invidia oricărui neamț la Oktoberfest, au pus rămășag – dacă pierde PSD, își dau mustața jos. N-au precizat dacă din solidaritate cu Liviu Dragnea sau doar în semn de protest.

 

reclama psd

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.