ACTUALIZARE Cele mai mari și cele mai mici punctaje la gradațiile de merit

ACTUALIZARE: Cu cel mai mare punctaj la evaluarea pentru gradațiile de merit pentru următorii 5 ani au fost “răsplătiți” prof. Cristinel Secară, inspectorul de fizică al ISJ Neamț și prof. Doina Gheorghiu, directoarea Liceului Tehnologic Economic-Administrativ Piatra Neamț. Fiecare dintre ei a primit câte 98,50 de puncte. La propria evaluare, Secară și Gheorghiu și-au acordat cu precizie de ceas elvețian  același număr de puncte. Secară pe partea de îndrumare și control, iar Gheorghiu pentru activitatea didactică.

Podiumul mai este ocupat de prof. Rodica Ciuchi, inspectorul pentru disciplinele tehnice de la  ISJ Neamț (98,25), secretara Elena Dudici, de la Colegiul Tehnologic ”Spiru Haret”Piatra Neamț (98,25) și profesoara de instruire practică Eleonora Dragomir, de la Colegiul Tehnic ”Gheorghe Cartianu” Piatra Neamț (96,50).

La polul opus s-a situat profesoara de biologie Gabriela Samson, de la Liceul Tehnologic ”Ion Ionescu de la Brad” Horia, care a strâns doar 30,25 puncte, deși la propria autoevaluare i-au ieșit 82 de puncte. (Ana MOISE)


ȘTIRE INIȚIALĂ: Inspectoratul Școlar Neamț a făcut publice rezultatele obținute de aspiranții la gradațiile de merit din școlile județului, promoția 2017.

https://mesagerulneamt.ro/wp-content/uploads/2017/06/gradatii-de-merit-final.pdf

Știre în curs de actualizare.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *