ATENȚIE Salubritas începe de luni acțiunile de dezinsecție și deratizare!

pietricica turism

Primăria Piatra Neamț anunță că, începând cu data de 19 iunie, prin SC Salubritas, va demara acțiunile de dezinsecție-deratizare în municipiu. Conform informării sunt vizate “spațiile domeniului public și privat al municipalității (spații verzi, zone recreaționale), căminele și canalele aferente rețelelor tehnico-edilitare”.

“Lucrările de dezinsecție și deratizare se vor desfășura pe parcursul nopții, pentru a reduce disconfortul populației și se vor finaliza în data de 03.07.2017. În cadrul acțiunii sunt folosite substanțe aprobate de către Direcția de Sănătate Publică. Informăm cu această ocazie despre obligația cetățenilor cu gospodării individuale, operatorilor economici, instituțiilor publice și asociațiilor de proprietari/locatari de a asigura combaterea și stingerea focarelor determinate de insecte și rozătoare vectoare, purtătoare de maladii transmisibile și/sau generatoare de disconfort din gospodăria proprie sau din spațiile pe care le dețin cu orice titlu”, precizează Primăria Piatra Neamț.

Acțiunea de de dezinsecție-deratizare se va finaliza cu un control entomologic pentru evaluarea eficienței operațiunilor executate realizat de către personalul specializat din cadrul Direcției de Sănătate Publică Neamț. (Mesagerul de Neamț)

1 COMENTARIU

  1. Dar iarba de juma’ de metru din jurul blocurilor din Dărmănești cine trebuie sa o taie? Strazile lăturalnice cine trebuie sa le asfalteze? Bine ca plătim taxă de înfrumusețare a orasului….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.