Ce spune PSD după înfrângerea de la Roman

pietricica turism
Marius NECULAI și Dan MANOLIU

PSD Roman a avut o primă reacție, după ce, în urma alegerilor de duminică, 11 iunie, fotoliul de primar a revenit liberalului Lucian Micu. Misiunea a revenit senatorului Dan Manoliu, în același timp președinte al PSD Roman.

„Mulțumesc romașcanilor care au fost alături de noi și ne-au votat. Le mulțumesc și celorlalți, pentru faptul că ne-au primit cu simpatie și ne-au ascultat. Îmi pare rău că n-am reușit să convingem electoratul romașcan de faptul că, fiind un moment de cotitură, am considerat că o schimbare ar fi făcut bine Romanului.  Mai departe, sper ca primarul ales – pe care îl felicit pentru alegere – să ducă la îndeplinire toate promisiunile făcute și să arate romașcanilor că se ține de cuvânt”, a declarat Dan Manoliu. (a consemnat Dan AILINCĂI)

1 COMENTARIU

 1. Sant dezamagit de esecul d-lui Marius care pare a avea multe conceptii liberale si cred daca candida independent ar fi avut o sansa mai mare,decat in interiorul PSD.
  Oare Marius nu a observat ca este inconjurat de Carpusor,Manoliu si alti personaje depasite de evolutia romascanilor care cer reprezentantilor alesi o implicare mai sustinuta in nevoile lor,in reducerea costurilor la apa,gunoi,gaz metan ,curent electric etc.
  Aceste solicitari au fost aduse la cunostinta d-lui Marius dar nu au fost introduse in programul expus romascanilor ci numai teorii abstracte,plictisitoare, fara fond ce nu au starnit curiozitatea alegattorilor.
  Daca organizatia PSD.Roman era atenta la programul,precis si la obiect d-lui Dragnea la nivel national, avea mult ce invata,dar probabil pesedistii romascani se afla in tabara opusa lui Dragnea tabara ce este nemultumita ca lor li sa taiat posibilitatea insusirii de contracte cu statul si dupa opinia mea in aceasta tabara sant peste 50la suta, dar momentan stau in asteptare.Acestora nu le convine acest rol de-haiduc-a lui Dragnea ce pentru prima data a luat masuri decisive in aducerea celor nevoiasi la un prag de trai suportabil.
  Personal sant multumit ca prin reducerea cas,impozit si marire pensie eu am beneficiat de peste 400 lei la pensie pana la aceasta data in anul 2017Atentionez pe d-nul Dragnea ca forte subersive care in loc sa gaseasca posibilitati de asigurarea resurselor au inventat o formula de a prosti populatia de aplicarea unui impozit pe gospodarie la care venitul neimpozail este de 300 lei pe gospodarie cu toate ca actual doi pensionari din gospodarie au reducere impozit 400 lei si in final acesti politruci pagubesc familia de pensionari cu 100 lei lunar.
  Atentie d-nul Dragnea???? la spate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.