Clinica Asclepion oferă servicii medicale de combatere a efectelor caniculei!

În această perioadă, când ne aflăm sub avertizarea cod portocaliu, chiar roșu de caniculă, iar prognozele pentru lunile iulie și august nu se anunță foarte diferite din punct de vedere termic, se cuvine acordată o foarte mare atenție caniculei și efectelor sale asupra stării generale de sănătate.

Este bine de știut că expunerea la soare, în mod special după-amiaza, poate produce anumite afecțiuni, precum crampele cauzate de căldură, insolația, epuizarea termică. În plus, temperaturile extreme măresc riscul atacurilor de cord la persoanele cu factori de risc pentru bolile cardiovasculare.

Simptomele care pot apărea din cauza caniculei sunt următoarele: amețeli sau chiar leșin, transpirație excesivă, crampe musculare, dureri de cap. Pentru a nu suferi aceste probleme, sunteți sfătuiți să omiteți expunerile la orele de vârf din zi sau cea mai mare parte a zilei, consumați destule lichide pentru a vă hidrata bine organismul, evitând consumul de alcool și cofeină, purtați haine cât mai lejere, deschise la culoare.

Dacă vă aflați într-una din situațiile descrise mai sus, e bine să știți că, la CLINICA ASCLEPION, din str. Cuejdiului, nr. 1 A, se oferă servicii medicale de combatere a efectelor caniculei.

Întotdeauna alături de oameni, CLINICA ASCLEPION pune la dispoziție gratuit aceste servicii medicale, asigurând și suportul material necesar.

În parteneriat cu DIRECȚIA DE SĂNĂTATE PUBLICĂ, efectuăm permanent acțiuni de informare a populației, privind manifestările și efectele caniculei asupra sănătății.

Prin acestea, CLINICA ASCLEPION completează gama variată de servicii medicale acordate:

CONSULTAȚII DE SPECIALITATE:

  • medicină internă, cardiologie, oftalmologie, ORL, neurologie, obstetrică-ginecologie, chirurgie generală, chirurgie vasculară, ortopedie, pneumologie, diabet zaharat, pediatrie, nutriție și dietetică medicală.

MEDICINA MUNCII – pentru angajați și angajatori.

LABORATOR DE ANALIZE MEDICALE – în contract cu CAS Neamț.

FIȘE MEDICALE

  • examinare de siguranța circulației

  • obținerea/ prelungirea valabilității permisului auto

  • obținerea/ prelungirea valabilității permisului de port-armă

Climatul de încredere și profesionalism al CLINICII ASCLEPION completează suportul acordării serviciilor medicale, ceea ce asigură obținerea acelei stări de ”bine” fizic și psihic, componenta esențială a sănătății și, așa cum bine spunea o tânără colaboratoare, vom avea împreună o bună dispoziție permanentă!

alegeri locale psd

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.