Prețul parcărilor din Piatra Neamț și nevestele consilierilor

Prețul parcărilor de reședință din Piatra Neamț și, în general, Parking SA, care se ocupă de această activitate, au făcut, din nou, obiectul discuțiilor în Consiliul Local. Cătălin Misăilă, consilier ALDE, a propus scăderea cu 50% a tarifului, aducând diverse argumente, printre care și interesul cetățeanului. Directorul societății a reacționat extrem de dur și l-a întrebat pe inițiator, dar și pe alți consilieri, dacă, atunci când au plecat în vizită de lucru la Bergama (Turcia) și și-au luat cu ei soțiile, a fost tot în interesul cetățeanului. Pasajul din ședință îl puteți viziona, cu tot cu intervenția privind soțiile consilierilor.

Cum proietul nu a trecut, rezultatul este că locuitorii municipiului Piatra Neamț plătesc același preț la parcări și trebuie să se simtă mândri că au fost reprezentați cu cinste într-o vizită oficială, de consilieri acompaniați de doamnele lor. Poate acesta este un motiv pentru care nu am văzut încă un raport oficial cu rezultatele și cheltuielile vizitei. (V.B.)

2 COMENTARII

  1. Are o logica extrem de curata si pertinenta. Oare cum arata tabla inmultirii in mintea acestui individ?Daca era diplomat putea sa intrebe cat platesc cei din Bergama la parcarile de resedinta. Oricum, circ de doi lei facut in timpul serviciului. Probabil asta se numeste la ei o zi grea de munca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.