”Senatorului mormoloc” i-a răspuns prin intermediar  ”Micuțului interimar”

pietricica turism

Ultima conferință de presă organizată de PSD la Roman înainte de alegerile din 11 iunie a avut drept scop declarat adresarea de mulțumiri. Romașcanilor, pentru amabilitatea cu care au tratat echipele de campanie și chiar echipelor, pentru implicare. La conferință au participat candidatul PSD pentru primăria Roman, președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, deputatul Alexandru Rotaru și senatorul Dan Manoliu.

Candidatul a reiterat temele sale de campanie (tot in extenso, ca și la lansarea candidaturii), apoi a mărturisit că „o forță divină îmi stă în spate și mă întărește și mă împinge înainte.” Ca argument a adus câteva date interesante: discuția dumnealui vis-a-vis de candidatură cu domnul Arsene a avut loc în luna noiembrie a anului trecut, în data de 11; încercând să-și creeze o pagină de facebook și având nevoie de un domeniu, a încercat cu numele său, urmat de o cifră și nimic nu era liber până la mariusneculai11; a găsit sediu de campanie pe strada Oituz, numărul 11; alegerile sunt în data de 11… Mai trebuie adăugate și zilele de naștere ale lui Alexandru Rotaru (11 iunie) și Ionel Arsene (11 septembrie).

Ceilalți vorbitori au reiterat și ei formula ”avem Parlament, avem Guvern, avem Consiliu județean” și și-au declarat susținerea.

Dacă domnul Neculai a fost ”băiatul bun”, postura de ”băiat rău” și-a asumat-o președintele Arsene, care a schițat un tablou pitoresc al contracandidatului de la PNL, plecând de la nume („predestinat”, a apreciat domnul Arsene), cu variațiuni la temă („micuțul interimar”) și cu sublinierea incapacității respectivului de a fi și altceva decât un secondant.

A fost, inevitabil, atinsă și chestiunea avariei la rețeaua de apă a Romanului, iar domnul Arsene a fost foarte tranșant: „Am convingerea că acolo s-a încălcat legea.”

Toți vorbitorii au mulțumit mass-media pentru corectitudinea reflectării campaniei.

 

(D.A.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.