Acasă Actual Absolventa de elită a Școlii “Ioan Grigore Teodorescu” Ruseni (Borlești)

Absolventa de elită a Școlii “Ioan Grigore Teodorescu” Ruseni (Borlești)

9,96 este media generală de absolvire a gimnaziului pentru Bianca Păsoi, șefa de promoție a Școlii ”Ioan Grigore Teodorescu” Ruseni, comuna Borlești. Creativă și sensibilă ea și-a folosit foarte buna capacitate de învățare în mod constant devenind în fiecare an premiantă. Dorește să urmeze cursurile Colegiului Național de Informatică, pentru a ajunge un bun informatician.

”Le mulțumesc din suflet domnilor profesori și părinților, pentru că m-au susținut în cei mai frumoși 4 ani din viața mea. Educația este foarte importantă și prin educație putem să facem lumea mai bună. Îmi place să mai scriu poezii, compuneri, îmi place să dansez, să cânt, să pictez. Mă gândesc că voi lucra în domeniul IT peste ani sau în contabilitate. La Evaluare Națională am obținut nota 9 la limba română și 8,50 la matematică. Dacă eram mai atentă media mea de 8,75 era mult mai mare”, a declarat Bianca Păsoi.

Directorul Școlii Ruseni, prof. Veniamin Cristinel Constantin spune că Bianca este genul de elevă pe care orice profesor și-ar dori-o. ”Dincolo de conștiinciozitatea și sârguința datorate unei curiozități înnăscute se află o conștiință a propriei valori dublată de o modestie rar întâlnită. A fost pregătită de dascăli minunați, dedicați, implicați și pasionați de ceea ce fac”.

Profesoara de limba și literatura română Emilia Cracană a remarcat-o imediat pe Bianca, datorită plăcerii pentru lectură și a interesului pentru discuțiile instructiv-educative. ”Nu mult după aceea aveam să descopăr potențialul său creativ și sensibilitatea proprie unui suflet deosebit. În toți anii de școală a fost mereu cu zâmbetul pe buze, sociabilitatea și sinceritatea ei făcând să fie una dintre cele mai îndrăgite eleve, iubită deopotrivă de colegi și profesori. Și-a folosit foarte buna capacitate de învățare în mod constant, responsabilitatea pentru viitorul său determinând-o să acorde aceeași atenție tuturor disciplinelor”. (Ana MOISE)


pietricica turism

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here