Acasă Actual PMP Neamț în zodia lui Bogdan Gavrilescu

PMP Neamț în zodia lui Bogdan Gavrilescu

Ședința Comitetul Excutiv Național al Partidului Mișcarea Populară a adus pentru filiala nemțeană două numiri aparent surprinzătoare. Bogdan Gavrilescu, viceprimarul muncipiului Piatra Neamț a fost numit președinte interimar al filialei județene iar Laurențiu Dulamă, președinte al organizației muncipale. Motivația acestei schimbări, care-l retrimite pe Corneliu Bichineț la Vaslui, are în vedere “stabilitatea filialei, mai ales acum, în perioada în care se pregătesc alegerile interne”, după cum a declarat Gavrilescu.

Numirea sa mai are o explicație, faptul că PMP a dat semnalul apropierii de liberali iar Bogdan Gavrilescu a votat aproape de fiecare data cu liberalii zn Consiliul Local, spre deosebire de cuplul Sauciuc- Ghineț, care a votat potrivit majorității stabilite după locale, alături de PSD-ALDE.

Ultimele două ședințe ale Consiliului Local Piatra Neamț au arătat un PMP diferit, în care voturile au mers alături de liberali. Este de așteptat ca în perioada următoare să asistăm la un mic război PMP-PSD, cu efecte la nivelul mai multor administrații locale și cu încercări de schimbări de pe funcții.

Vineri, de la ora 13, la PMP Neamț va avea loc o conferință de presă unde Bichineț îi va preda ștafeta lui Gavrilescu și vor fi discutate planurile de viitor ale filialei. (V.B.)


pietricica turism

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here