Absolventa de elită a Școlii Poienari

pietricica turism

Maria-Emilia Vacaru este lidera actualei promoții a Școlii Poienari. Conștiincioasă, pasionată de literatură, plimbări în natură, creații artistice și dansuri, ea a obținut în clasele V-VIII media generală 9.18.

”A luat parte la diverse proiecte și concursuri la care a câștigat premii, implicându-se atât în activitățile de la clasă, cât și în cele extracurriculare. A făcut parte din echipa de dansuri a școlii mergând cu seriozitate la toate activitățile desfășurate pe parcursul anilor”, a declarat prof. Daniela Socea, directoarea școlii.

Maria-Emilia Vacaru are 15 ani și a fost admisă la Colegiul Tehnic ”Petru Poni” Roman, profilul economic. Ea spune că a studiat într-o școală minunată cu profesori pasionați de găsirea de soluții, pentru ca învățarea să fie o parte frumoasă din viața fiecărui copil.

”Aș dori să mulțumesc tuturor cadrelor didactice pentru efortul și înțelegerea de care au dat dovadă pe parcursul gimnaziului. Sper ca la Colegiul Tehnic «Petru Poni» să continui pe aceeași linie și să fiu șefă de promoție și la finalul studiilor liceale”, a afirmat Maria-Emilia Vacaru. (Ana MOISE)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.