TITULARIZARE Prof. Marius Ciocan: ”Subiectele mi s-au părut facile!”

Marius Constantin Ciocan, profesorul de religie ortodoxă notat cu 10 la Titularizare, consideră că este o vocație să lucrezi cu tinerii și să-i îndrumi pe calea dreaptă. Are 37 de ani, este din Roman și predă de 10 ani în învățământ. Timp de 5 ani a urmat cursurile Seminarului Teologic ”Sf. Gheorghe ” din Roman. Ulterior a absolvit Facultatea de finanțe-bănci și Facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității ” Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

”Cu binecuvântarea Înalt Prea Sfințitului Ioachim Băcăuanul am participat la Examenul de Titularizare. Prin învățare și experiența acumulată în decursul anilor și cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit să obțin nota maximă și sunt foarte mulțumit! Subiectele mi s-au părut facile. Cine s-a pregătit le putea rezolva cu ușurință. În ultimii trei ani am predat la Colegiul Național «Roman Vodă» din Roman. Înainte am fost profesor de religie ortodoxă la Școala Filipești, din județul Bacău”, a declarat Marius Constantin Ciocan.

Marea problemă este că nu sunt posturi titularizabile pe specializarea sa. În urmă cu trei ani, când a participat la o nouă rundă a examenului de titularizare, a fost notat cu 9 la proba scrisă. Spune că acum s-a pregătit o săptămână jumătate pentru acest examen și a fost îndeajuns.

”Eu zic că a fost suficient să mă pregătesc 10 zile, ca să iau 10. În timpul anului școlar predau aceleași subiecte și le tot repet”. (Ana MOISE)

8 comments

 • Ionescu Ion

  iulie 21, 2017 at 12:10 pm

  Dl. Profesor Ciocan Marius este o persoana de nota 10! Sincere felicitari, de astfel de persoane avem nevoie in toate domeniile de activitate!

  Răspuns

 • roset

  iulie 21, 2017 at 8:36 pm

  Ei, dar ce să facem dacă suntem diferiți! 😛

  Răspuns

 • Cornel

  iulie 22, 2017 at 12:00 am

  Felicitari domnule profesor! Va asteptam in noul an scolar 2017-2018 la Colegiu Roman-Voda!

  Răspuns

 • Aiurica

  iulie 22, 2017 at 7:25 am

  La ce le foloseste elevilor aceasta disciplina?

  Răspuns

  • Cornel

   iulie 22, 2017 at 11:43 am

   Aiurica, religia este o disciplina care are menirea sa formeze tinerii sa fie mai buni, mai toleranti, sa inteleaga trecutul

  • Cornel

   iulie 22, 2017 at 3:27 pm

   Cred ca este nevoie de religie ca disciplina la scoala pentru a evita sa ajungem cu totii aiuriti

  • Andreutzu

   iulie 22, 2017 at 6:07 pm

   Foarte buna intrebare!

 • Edy

  iulie 22, 2017 at 2:45 pm

  Cel mai tare profesor!

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *