Absolventul de elită al Școlii Boghicea

Pentru Alexandru Spătaru, de la Școala Boghicea, a fi șef de promoție este o onoare, dar în același timp reprezintă și o mare responsabilitate. 9.86 a fost media sa generală din clasele V-VIII. ”Doresc să le mulțumesc profesorilor și părinților pentru că mi-au îndrumat cu atenție pașii pe calea cunoașterii. Am înteles că, pentru a avea succes, este nevoie de un program de studiu organizat, o muncă susținută și de multă perseverență”, a declarat premiantul Școlii Boghicea care, în următorii patru ani, va învăța la Liceul Tehnologic ”Vasile Sav” din Roman.

Directoarea Școlii Boghicea, prof. Elena Mihai a menționat că rezultatele deosebite obținute de Alexandru la învățătură se datorează seriozității, perseverenței și conștiinciozității de care a dat dovadă pe parcursul celor 8 ani de școală. ”Elevul a beneficiat și de un suport corespunzător în familie, deoarece mama lui este învățătoarea la Școala Boghicea”.

La Evaluarea Națională, Alexandru Spătaru a obținut nota 8.30 la română și 8.90 la matematică. ”Media de admitere de 8.85 putea fi mai mare, dacă emoțiile nu m-ar fi copleșit și dacă aș fi fost puțin mai atent. Îmi doresc să fiu admis la o clasă cu profilul matematică-informatică, deoarece pe viitor aș vrea să lucrez în domeniul IT”, a afirmat șeful de promoție al Școlii Boghicea. (Ana MOISE)

 

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *