Absolventul de elită al Școlii ”Nicolae Grigorescu” Agapia, structura ”Mihai Eminescu” Filioara

Ioan Cîrjă, șeful de promoție al Școlii Agapia, a încheiat gimnaziul cu media generală 9.91. A încercat mereu să fie cel mai bun și a reușit. Locuiește în Filioara, este pasionat de handbal și spune că, pentru el, ”școala a reprezentat o perioadă fantastică, în care am cunoscut oameni excepționali și mi-am făcut prieteni de nădejde. A fi șef de promoție mi se pare ceva special, chiar o onoare, prin care am fost răsplătit pentru munca depusă. Sunt recunoscător față de toți profesorii care s-au străduit să mă învețe ceva folositor”.

Profesorul diriginte Radu-Carol Ichim afirmă că Ioan Cîrjă a fost un elev de excepție, premiul I fiind o obișnuință pentru el. ”A excelat la olimpiadele la limba română, matematică, fizică, biologie. Bun organizator la nivelul clasei, modest, cinstit, disciplinat, solidar oricând față de colegii săi”.

Evaluarea Națională i-a adus lui Ioan Cîrjă media generală 9.45: 9.35 la limba română și 9.55 la matematică.

Rezultatele erau de așteptat. Nu am decât cuvinte de laudă față de acest elev. Îi prevăd un viitor luminos și îi doresc mult succes la admitere”, a conchis prof. Radu-Carol Ichim.

Ioan Cîrjă va frecventa în următorii patru ani cursurile Colegiul Național ”Ștefan Cel Mare” din Târgu Neamț, la profilul matematică- informatică, deoarece iubește matematica. (Ana MOISE)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.