Absoventa de elită a Școlii Borlești

Ana Anăstăsoaei, șefa de promoție a Școlii Borlești, cu media 9,97, spune că în cei patru ani de gimnaziu a avut multe reușite. Toate realizările sale au culminat cu media generală 10 obținută la Evaluarea Națională. ”Poate pentru unii a fi șefă de promoție este ceva inedit, dar pentru mine nu. Mă simt egală cu ceilalți colegi care au avut medii mai mici ca mine, dar aproape egale. Nu îmi place să mă laud; sentimentul să fii cel mai bun, într-adevăr este frumos, dar este trecător. Fiecare este un câștigator în felul lui.  Toate reușitele mele se datorează domnilor profesori care m-au încurajat în permanență, dar și familiei. Am petrecut multe momente frumoase la Școala Borlești, momente pe care oricând aș vrea să le retrăiesc alături de colectivul pe care l-am avut. Am avut parte de oameni deosebiți în ciclul gimnazial; am avut colegi minunați și o doamnă dirigintă pe măsură. Îmi voi aminti întotdeauna de ei cu plăcere. De asemenea, îmi va fi dor de tot ce am avut aici: de holurile școlii… de copii, de profesori…”, a declarat absolventa de elită a Școlii Borlești.

În următorii patru ani, Ana Anăstăsoaei va învăța la Colegiul Național ”Petru Rareș”, profilul matematică-informatică.

”Sper să am parte de aceleași lucruri frumoase și la liceu. Aștept cu nerăbdare să îmi cunosc noii colegi și sper să îmi creez amintiri frumoase. Le urez succes tuturor elevilor care la toamnă vor pași cu emoție în clasa a IX-a și le mulțumesc celor care m-au sprijinit mereu și încă o mai fac. Vă mulțumesc pentru timpul acordat!”.

Prof. Ionel Pătrunjel, directorul Școlii Borlești:  ”Ana Anăstăsoaei a fost lidera elevilor, a condus Consiliul Elevilor de la Școala Borleși și s-a implicat în foarte multe proiecte. În ultimii ani nu a mai avut o absolventă care să obțină media 10 pe linie la Evaluarea Națională. O felicităm și îi dorim mult succes!”. (Ana MOISE)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *