FOTO Mențiune MEN pentru Colegiul Național “Calistrat Hogaș”

Echipajul Colegiului Național ”Calistrat Hogaș” Piatra Neamț, participant la secțiunea începători, s-a situat pe locul al patrulea și a primit mențiune MEN la Olimpiada Națională de argumentare, dezbatere și gândire critică ”Tinerii dezbat”. Toma Teodor, Andrei Malaicu și Eduard Pătrunjel, din clasa a XI-a, sunt cei trei elevi care au format echipa începătorilor, pregătită de prof. Petruța Lostun.

tinerii dezbat 2017 premiere (1)
tinerii dezbat 2017 premiere (2)
tinerii dezbat 2017 premiere (3)
tinerii dezbat 2017 premiere (4)
tinerii dezbat 2017 premiere (5)
tinerii dezbat 2017 premiere (6)
tinerii dezbat 2017 premiere (7)
tinerii dezbat 2017 premiere (8) carmen blaga
tinerii dezbat 2017 premiere (9) calistrat hogaș

”Rezultatul este bun însă cu siguranță ne-am fi dorit mai mult. Ne bazam și pe echipajul de la avansați, dar elevi câștigători ai etapei județene de la CN Calistrat Hogaș nu au putut participa, pentru că au avut examen la facultate și au fost înlocuiți cu echipajul care a obținut locul al doilea la faza județeană respectiv cel de la CN Roman Vodă Roman. Așa șansele au mai scăzut, dar asta nu înseamnă că nu au avut o prestație mulțumitoare și participanții din orașul de la malul Moldovei”, a declarat prof. Carmen Elena Blaga, inspector școlar pentru proiecte educaționale europene în cadrul ISJ Neamț.

Olimpiada Națională ”Tinerii dezbat” s-a aflat la prima ediție și a fost găzduită de Colegiul Tehnic ”Gheorghe Cartianu” din Piatra Neamț. ”Toată lumea s-a declarat mulțumită de organizare și de echitatea și neutralitatea comisiei. S-a folosit o platformă care automat a distribuit arbitrii, în așa fel încât să nu-și jurize propriul județ”,  a mai completat prof. Carmen Elena  Blaga. (Ana MOISE)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *