Ana Monda – forțată să recupereze bani de la soțul propriu

Viața politică și administrativă în județul Neamț este extrem de veselă și plină de învățăminte. De curând, Ana Monda, fost viceprimar PDL pe timpul Gheorghe Ștefan, a fost numită  selectată în Consiliul de Administrație al companiei Apa Serv, având recomandarea activității sale din PSD.

Evident, pentru serviciile sale va fi retribuită/recompensată cu o indemnizație deloc de neglijat. În ziua când AGA dădea hotărârea de numire, s-au luat și alte decizii, cel puțin la fel de interesante. Una dintre ele o vizează (in)direct pe Ana Monda. Pe 5 iulie, cu o zi înainte de ședința AGA, conducerea executivă, adică dl. Victor Petcu Movilă, făcea un referat pentru recuperarea unor sume de bani – doar 17.500 lei – de la vechii membri ai Consiliului de Administrație. Printre ei, după cum se poate vedea în documentul de mai jos, apare și numitul Radu-Marian Monda, nimeni altul decât soțul doamnei sale, ocupant al mai multor funcții numite pe timpul PDL, iar în prezent recuperat la Publiserv, după ce a dat chix la Apa Serv.

https://mesagerulneamt.ro/wp-content/uploads/2017/07/apa-serv.pdf

Desigur, rămâne de văzut dacă doamna Monda se va descurca la fel ca domnul Monda la Apa Serv sau, de ce nu, chiar mai bine și, totodată, e interesant de urmărit care vor fi modalitățile de a recupera banii cât mai repede, fără a afecta bugetul unei familii neafectate de nicio schimbare politică locală. (V.B.)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *