Anișoara Oniciuc revine ca director la Școala nr. 3 Piatra Neamț

pietricica turism

Lupta pentru conducerea Școli Gimnaziale nr. 3 din Piatra Neamț s-a dat, practic, între două foste directore, profesoarele Anișoara Oniciuc și Cristiana Șoimaru. În momentul în care Cristiana Șoimaru nu s-a prezentat la proba de interviu, rezultatul a fost previzibil, Anișoara Oniciuc devenind noul director, cu un punctaj cumulat de 136,25 puncte. Postul de dirctor adjunct îi revine prof. Irina Hurjui care a obținut un punctaj superior contracandidatelor Mihaela Dobria și Daniela Gavriloaia.

La Liceul Tehnologic ”Gh. Ruset Roznoveanu” Roznov, prof. Oana Teacu va deține funcția de director adjunct după ce a acumulat 125,15 puncte. Misiunea ei a fost mult ușurată de comisia de examinare, care a respins-o la proba de interviu pe prof. Alina Cîmpeanu.

Mai mult decât previzibil, la Liceul ”Vasile Conta” din Tg. Neamț au ajuns directori adjuncți cei doi candidați, prof. Alina Maftei cu 128,3 puncte și prof. Emanuel Bălan cu (doar) 116,25 puncte.

Școala din Trifești va fi condusă de prof. Cosmina Ghimpu iar la Rediu, cu un punctaj de invidiat, 142,2 puncte, a câștigat prof. Ionuț Ciangu .Au mai devenit directori/director adjuncți din postura de candidați unici: prof. Cristina Letos (director adjunct) la Școala nr.5 Piatra Neamț, Constantin Lupușoru (director) la LPS Roman, Leonard Vacaru (director) la Colegiul Tehnic ”Danubiana” Roman și Steluța Postolică (director adjunct) la Școala nr.2 Piatra Neamț.

Ultimii doi candidați, prof. Alexandru Lezeu (director adjunct) de la Școala ”Mihai Eminescu” din Roman și Laurențiu Pavel (director) de la CSS Tg. Neamț, vor susține interviul pe 25 iulie.

Candidații pot contesta punctajul acordat la oricare din probele de concurs. Contestațiile se depun la Inspectoratul Școlar Județean Neamț, în termen de cel mult 48 de ore de la afișarea rezultatelor la ultima probă. (Ana MOISE)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.