VACANȚE MUZICALE Seară cu Andrei Gologan și Pop Goes Jazz

A doua seară la “Vacanțe Muzicale” (3 iulie) a adus în fața publicului pe reputatul pianist pietrean Andrei Gologan și grupul Pop Goes Jazz.

“Mari emoții au fost în sufletul meu înaintea și în timpul concertului. Vreau să mulțumesc tuturor oamenilor care au fost alături de mine de-a lungul anilor. Eram în clasa I , studiam atunci cu maestrul Iulian Arcadi Trofin, când am concertat pentru prima dată pe această scenă. Emoțiile pe care le-au avut atunci le-am trăit și astăzi deși au trecut atâția ani. De aici voi pleca în Elveția unde voi participa la o importantă Academie unde au au aplicat sute de pianiști însă doar 8 au fost acceptați“, a declarat Andrei Gologan.

A fost un recital minunat, în care Andrei ne-a demonstrat că are toate calitățile să devină un mare artist. Am marcat și o premieră, inaugurarea noului pian de concert pe care l-am achiziționat cu sprijinul Consiliului Județean Neamț și ne-am bucurat că primul recital a fost susținut chiar de un artist nemțean”, a spus Carmen Nastasă, directoarea Centrului pentru Cultură și Arte “Carmen Saeculare”.

“Acest proiect face parte dintr-o serie pe care noi o numim stagiunea de jazz care se desfășoară la Teatrul Act în București. Suntem în al 6-lea an de activitate pe care l-am încheiat deja. Este prima dată când ne aflăm la Vacanțele Muzicale și apreciem organizarea impecabilă. Este un lucru n-aș spune chiar atipic, ca să nu fiu răutăcios, dar rar întâlnit în România“, a afirmat George Natsis, conducătorul trupei ”Pop Goes Jazz”. (a consemnat Ana MOISE; FOTO: Facebook Centrul pentru Cultură și Arte ”Carmen Saeculare”Neamț)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.