Încă un șef de la Târgu Neamț în Sănătate?

După mazilirea lui Dan Dorin Morenciu, pe bază de nevaccinare antirujeolică la nivel județean, și după detașarea, din aceleași motive, a adjunctei Daniela Marcoci, la Direcția de Sănătate Publică Neamț a fost numit interimar directorul economic Constantin Oprea. Acesta, din motive personale, a anunțat ministerul că nu poate rămâne mult în respectiva poziție, consecința fiind o listă, cu cinci propuneri de directori, trimisă la București pentru decizie.

Anca Movilă

Cele mai mari șanse ca astăzi sau mâine să obțină funcția de director interimar le are inspectorul Anca Brândușa Movilă, de la Compartimentul Control unități și servicii de sănătate al DSP Neamț. Un avantaj îl constituie chiar compartimentul unde își desfășoară activitatea, care înseamnă interacționare cu realitatea din teren, dar și faptul că este de loc din Târgu Neamț.

Potrivit declarației de avere, nu are terenuri în proprietate, are un apartament de 84 mp în Târgu Neamț, dobândit în 1996, al cărui titular este soțul, are un Logan fabricat în 2007, dobândit prin credit bancar, nu are bijuterii, nici conturi, are un credit de 12500 euro la BRD, scadent chiar anul acesta. În anul fiscal trecut, a avut un venit de 33.246 lei ca inspector chimist la DSP. Soțul, Pompiliu Movilă, a contribuit la bugetul familiei cu 29.600 de lei, ca inginer mecanic la Betarom Grup. (V.B.)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *