Nadia Harpa, șefă la Casa de Asigurări de Sănătate Neamț

Noul director general al Casei de Asigurări de Sănătate Neamț este doamna Nadia Elena Harpa, nimeni alta decât soția primarului de Târgu-Neamț. Doamna Harpa a fost numită pe funcție acum câteva zile, după ce o scurtă perioadă de timp a fost consilier juridic în cadrul aceleași instituții publice.

Doamna Nadia Harpa este de profesie avocat, iar înainte de a deveni consilier juridic la CAS Neamț s-a suspendat din Baroul Neamț, unde de altfel, este membru din anul 2000.

Soția primarului de Târgu-Neamț, Daniel Harpa a fost o persoană discretă în peisajul public, afișându-se alături de soțul ei, doar în câteva momente, în ziua alegerilor din campaniile electorale sau la unele evenimente culturale majore din urbe.

Contactat telefonic, primarul Daniel Harpa a confirmat numirea soției sale la șefia CAS Neamț, dar nu a dorit să dezvolte subiectul: „Într-adevăr, așa este. A fost numită la șefia CAS Neamț, dar nu știu prea multe detalii. Oricum, este o funcție solicitantă și va avea o mare responsabilitate. Îi doresc mult succes și am încredere că va avea realizări”.

C.T. STURZU

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *