Horoscop: Octombrie vine cu oportunități și vești bune

pietricica turism

”În revelațiile făcute de entitățile spirituale de înaltă evoluție, se spune că perioada între moarte și nașterea viitoare poate fi extrem de scurtă – când e vorba de un sălbatic. Cu cât spiritul este mai evoluat, cu atât timpul șederii sale în spațiu este mai mare. Ea se poate prelungi la marile Lumini ale spațiilor globului nostru, la mii de ani. Perioada medie, generală, între două întrupări este de aproximativ două sute de ani. Repet, însă, că acest interval este variabil, din diferite motive” – Prof. Scarlat Demetrescu.

* Berbec

Mișcarea directă a lui Pluto începe din 29 septembrie. Pluto a fost retrograd în Casa premiilor, a onorurilor, a realizărilor Berbecilor. Dacă nativii au simțit până acum că stagnează în carieră, că lucrurile nu merg pe făgașul dorit și optimizat de ei, după 28 această stare se va schimba.

În octombrie, Berbecii primesc autorul lui Jupiter în Casa căsătoriei. Mulți dintre ei au acum oportunitatea de a se căsători, de a lega relații romantice.

Sănătatea Berbecilor este destul de fragilă în octombrie. Se recomandă hrană bazată pe mei, ulei de porumb, fasole neagră. Atenția acordată serviciului poate scădea acum ca pondere. Unele lucruri se rezolvă de la sine, fără o abordare agresivă.

* Taur

Venus și Marte se apropie una de cealaltă, atingând un minim al distanței pe 7-8 octombrie. Taurii vor simți atingerea magică a dragostei, încă de la sfârșitul lui septembrie, vor visa cu ochii deschiși la persoana pe care au întâlnit-o sau urmează să o găsească.

Taurii mai curajoși se gândesc la alianțe romantic-profesionale.

În octombrie, familia și lumea emoțiilor vor fi în fundalul existenței nativilor, vor predomina preocupările pentru carieră și ambițiile lumești. Neptun aduce energii favorabile creșterii lor profesionale.

Sănătatea lor se îmbunătățește în octombrie, datorită astrelor. Puterea de muncă crește, iar gândurile parazite se reduc la maximum.

* Gemeni

Venus, în Fecioară, nu pierde vremea. Gemenii se simt creativi în ce privește decorarea casei, a interioarelor. Mercur lucrează intens în octombrie. Gemenii vor deveni interesați de aspectele financiare ale prietenilor lor. Îi vor atrage în investiții, vor dori împrumuturi de la ei. Mercur aduce și o componentă mistică, spirituală, în octombrie. Gemenii vor căuta cursuri care studiază motivele existenței, cursuri de paranormal, ocultism, spiritism.

Viața lor amoroasă nu este pe val, cel puțin prima decadă din lună, dar Gemenii sunt inteligenți, inventivi și pot intra în grațiile unei persoane pe care o plac. Chiar dacă aceasta este într-o relație.

* Rac

Venus și Marte sunt împreună din 30 septembrie. Weekendul 30 septembrie – 1 octombrie este foarte romantic. Dacă Racii vor reuși să se relaxeze, dragostea vine de la sine.

Octombrie aduce o serie de provocări pentru Raci. Vor avea nevoie de toată energia, pentru a le depăși, pentru a face față acestor șicane.

Prezentul lor loc de muncă devine nesatisfăcător în octombrie. Mulți dintre ei vor dori, pe bună dreptate, o schimbare de orar, de salariu sau a locului de muncă. Astrele permit o asemenea schimbare, dar trebuie făcută cu prudență și cu folosirea intuiției. Nu toate lucrurile sunt așa cum se prezintă.

* Leu

Marte în Leu și în Fecioară, până prin 23 octombrie, reprezintă o sursă aproape inepuizabilă de bucurii pentru Lei. Deși le cresc cheltuielile, ei primesc, în schimb, produse, servicii, atenții, posibilitatea de a fi ei înșiși, de a obține rezultate remarcabile, de a fi apreciați înafara mediului lor de confort.

Octombrie poate fi definit ca romantism, romantism, romantism! Leii vor întâlni oameni noi în octombrie, își vor face un nou grup de prieteni, vor trăi experiențe deosebite. Starea de sănătate trebuie menținută la cote înalte, respectând toate regulile pentru asta. Octombrie reprezintă o oportunitate de lansare pentru cei mai mulți dintre Lei, astfel că trebuie eliminate posibilele piedici.

* Fecioară

Jupiter se ocupă cu succes de finanțele nativilor până la începutul lui octombrie. Datoriile pe care le au Fecioarele nu trebuie să fie un motiv de îngrijorare. Sunt alte aspecte, mai importante, pe care trebuie să se concentreze. Această situație va fi până pe 11 octombrie, deci nativii trebuie să profite cât pot.

Venus se află în Fecioară, cu efecte electrizante pentru toți din zodie. Oriunde se uită, există cineva care să îi remarce și să încerce să flirteze cu ei. Din 28 septembrie, Pluto încearcă să le transforme viața în dragoste. Pe cei solitari, Pluto îi va ajuta să-și găsească un partener potrivit.

* Balanță

Jupiter oferă o mulțime de șanse Balanțelor. Această ”poartă” astrală va reveni abia prin 2028. Deci, indiferent ce fac, nativii trebuie să își ia o pauză, să analizeze, să caute dincolo de ce le este oferit deja. Există multe alte ocazii de a se remarca, de a câștiga, de a veni în contact cu persoane noi, care le pot schimba viața.

Octombrie îi relaxează pe nativi. Dragoste și distracție în prima decadă, acesta este mesajul planetelor între 1-11 octombrie. Apoi, Balanțele se pot ocupa de ce consideră că e important. Unele etape nu trebuie sărite, tocmai întrucât conțin elementele de continuitate a ceea ce va veni.

* Scorpion

Saturn predă nativilor lecția prețuirii banilor și menține o stare tensională pentru Scorpioni în ce privește banii, până prin 22 decembrie 2017. Nativii pot fi nemulțumiți de câștigurile realizate acum, fac mereu bilanțuri și se gândesc că ar fi putut investi mai bine sau să fi economisit. Odată eliberați de prezența lui Saturn, Scorpionii se vor ocupa, mai lejer și cu mai multă eficiență, să câștige veniturile pe care le merită.

În octombrie, Scorpionii nu trebuie să facă achiziții ”din impuls”. Mai târziu, se va dovedi că tot ce au cumpărat datorită unei trăiri nu este de foarte mare folos. În a doua decadă a lui octombrie, cuvântul care le ordonează viața este ”dragoste”.

* Săgetător

Casa veniturilor obținute este luminată de Pluto, în Capricorn începând cu 29 septembrie. Săgetătorii au avut probleme cu banii, dar urmează o perioadă de echilibru financiar. Vor reuși să câștige mai ușor bani și să-i gestioneze.

În octombrie, astrele îi ajută pe Săgetători să fie autentici, să fie ei înșiși. Vor avea o mulțime de admiratori, atât dintre persoanele cunoscute, cât și persoane noi cu care intră în contact.

Dragostea îi va împlini pe nativi în octombrie. Vor fi susținuți, iubiți de partenerii lor în tot ceea ce își propun. Citind aceste rânduri, Săgetătorii nu trebuie să exagereze, ci să aleagă acele planuri de bun-simț.

* Capricorn

Carisma Capricornilor este susținută de Marte, care tranzitează Fecioara până prin 6 octombrie. Acum este momentul ca nativii să ”puncteze” acele fantezii pe care le-au dezvoltat de mai mult timp.

Venus vine în ajutorul lui Marte. Trebuie precizat că, de obicei, Venus și Marte sunt o combinație periculoasă în amor. Energia debordantă și canalizată greșit se poate finaliza cu acte de violență domestice, amestecate cu scene fierbinți de iubire.

Ideile par să îi chinuie pe nativi la începutul lui octombrie. Unele din aceste idei pot fi scandaloase, altele uimitoare. Discernământul își face cu greu loc în judecata Capricornilor, din cauza lipsei lor de autocontrol.

* Vărsător

Falimentul declarat de unii din ”partenerii” Vărsătorilor nu se concretizează foarte ușor, asta dată fiind mișcarea directă a lui Pluton din 29 septembrie. Planeta îndepărtată susține finanțele nativilor, chiar dacă se pare că Vărsătorii au ajuns la fundul sacului. Speranțe sunt, iar o minte clară, calculată, poate găsi căile de evitare a unui dezastru.

Încheierea unui contract în aceste condiții poate părea un sfat nepotrivit, dar astrele susțin ca Vărsătorii să meargă mai departe, înfruntând greutățile. Există posibilități de revenire.

Romantismul trebuie lăsat pentru jumătatea lui octombrie, chiar dacă ”inima cere” sau partenerul insistă. Acum sunt situații mai importante de analizat și de depășit.

* Pești

Pluto susține negocierile Peștilor, începând cu 28 septembrie. Multe dintre discuțiile purtate de ei, considerate fără finalitate, vor fi în avantajul lor, dacă nativii vor mai insista puțin.

Financiar, Peștii nu se pot aștepta la miracole acum, dar octombrie le aduce promisiuni de revenire financiară, mai ales din străinătate.

În dragoste, nativii se pot aștepta la despărțiri fără explicații, la primirea unor vești nu foarte plăcute. Destinul le pregătește ceva special, iar pentru asta unii Pești vor avea de trecut proba iertării.

În octombrie, Jupiter se va deplasa în Scorpion și va susține puternic toate interesele Peștilor din Scorpion. Nativii își pot face de pe acum planuri, ținând cont de acest ajutor astral.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.