FOTO S-a înființat Asociația de pensionari “Pe Meleaguri Nemțene” Târgu-Neamț

Joi, 5 octombrie, la un restaurant din Târgu-Neamț, a avut loc înființarea Asociației de pensionari “Pe Meleaguri Nemțene”. La eveniment au participat, pe lângă membri, administratorul public Geanina Fedeleș, ca reprezentant al primăriei și omul de afaceri Constantin Boroianu. În cadrul întâlnirii a avut loc și un program artistic susținut de Ansamblul folcloric “Ținutul Zimbrului”, care a încins atmosfera și i-a scos la joc pe cei prezenți.

“Bine ați venit la inaugurarea Asociației de pensionari «Pe Meleaguri Nemțene»! Sărbătorim și Ziua Persoanelor Vârstnice și ne-am adunat aici pentru a sărbători așa cum se cuvine acest eveniment. Asociația noastră mulțumește Primăriei Târgu-Neamț, mulțumim domnului primar Daniel Harpa și domnului viceprimar Vasile Apopei, doamnei administrator public Geanina Fedeleș. Nu în ultimul rând mulțumim și domnului Constantin Boroianu și orchestrei domnului Constantin Acostantinesei. Mulțumim invitaților. Sănătate și bucurie!”, a spus Ștefan Olariu, vicepreședintele asociației.

Asociația “Pe meleaguri nemțene” este înființată pe 26 mai 2017 și, până în prezent, are 80 de membri cu acte în regulă. Diferența până la 126 de membri este reprezentată de cei care nu au plătite cotizațiile la zi. Conducerea asociației speră ca anul viitor numărul membrilor să ajungă la 300. “Scopul înființării asociației este de a avea grijă de pensionari, să le oferim un trai mai bun, să-i ducem în excursii și să socializeze. Ne dorim să facem un ansamblu și un cor de femei, care să activeze la Casa Culturii”, a mai adăugat Ștefan Olariu. (C.T. STURZU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.