Piața Centrală: Armonie în Consiliul Local, furturi după furturi la negustori

O nouă ședință urgentă a Consiliului Local, derulată într-o armonie și unanimitate demne de o cauză mai bună, a avut ca finalitate, între altele, adoptarea regulamentului de organizare și funcționare a activității în Piața Centrală, în special pe ce înseamă administrarea acestui obiectiv, îndeletnicire care, reamintim, a revenit Primăriei Piatra Neamț.

ROF-ul se întinde pe 11 pagini, pe care cei interesați le pot lectura aici. În proiectul de hotărâre, a fost inclusă și lista tarifelor de la care pornește licitația pe spațiile din Piață, care poate fi văzută aici.

Există chiar și un model de contract, pe care negustorii, dar și alți interesați, îl pot studia pe îndelete aici.

Ședința Consiliului Local Piatra Neamț s-a desfășurat după cum se poate vedea:

Între timp, este pentru a treia oară numai în această săptămână de lucru când comercianții care au tarabe în Piață, în zona străzii Baltagului-Dolinex, sunt călcați de hoț(i). De data aceasta, s-a dat lovitura la cartofi, în principal. Unui negustor i-au fost furați cât de vreo zece kilograme, în vreme ce altuia i-a fost tăiată prelata de pe tarabă în vreo trei locuri și, probabil nemulțumiți de ce au găsit, hoții s-au apucat de făcut praf și cutiile de carton în care omul își depozita marfa peste noapte, sub tarabă. Negustorii spun, în continuare, că e prima dată când li se întâmplă așa ceva, deși sunt de ani de zile în Piață, cu marfă. O fi vreo legătură cu faptul că urmează să se deschidă clădirea și vor dispărea tarabele de afară? Oricum, ca un făcut, azi-noapte, de tură a fost același paznic.

adolescenteen news

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.