Suspectul principal în incendiul de la blocul nemțesc

pietricica turism

Marius Alexe (19 ani), un tânăr săritor, care-și ajuta vecina să strângă apa de pe folia pusă să protejeze apartamentul, la data când am făcut noi documentare după o ploaie, este suspectul principal în cazul incendierii blocului nemțesc.

Anchetatorii l-au reținut și au motive să creadă că el a dat foc, cu bună știință, podului blocului. După aproape o lună în care Marius Alexe s-a sustras cercetărilor, ieri, 25 octombrie, în baza a două mandate de aducere emise de instanță, tânărul de 19 ani a fost preluat și condus la poliție. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, inspector Elena Bulgărea, după audiere, Marius Alexe a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi, 26 octombrie, urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În luna august, când am discutat cu toți locatarii de la ultimul etaj al blocului nemțesc, ne-a deschis ușa aparatmentului cu numărul 14 bunica lui Marius, Viorica Alexe. Materialul îl puteți reciti aici. (C.M.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.