Suspectul principal în incendiul de la blocul nemțesc

Marius Alexe (19 ani), un tânăr săritor, care-și ajuta vecina să strângă apa de pe folia pusă să protejeze apartamentul, la data când am făcut noi documentare după o ploaie, este suspectul principal în cazul incendierii blocului nemțesc.

Anchetatorii l-au reținut și au motive să creadă că el a dat foc, cu bună știință, podului blocului. După aproape o lună în care Marius Alexe s-a sustras cercetărilor, ieri, 25 octombrie, în baza a două mandate de aducere emise de instanță, tânărul de 19 ani a fost preluat și condus la poliție. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, inspector Elena Bulgărea, după audiere, Marius Alexe a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi, 26 octombrie, urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În luna august, când am discutat cu toți locatarii de la ultimul etaj al blocului nemțesc, ne-a deschis ușa aparatmentului cu numărul 14 bunica lui Marius, Viorica Alexe. Materialul îl puteți reciti aici. (C.M.)

pietricica turism

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.