436 de persoane și-au verificat tensiunea și glicemia la inițiativa senatoarei Emilia Arcan

Inițiativa senatorului Emilia Arcan, de a intermedia măsurarea glicemiei din sânge și a tensiunii pentru toți cei interesați, la sediul PSD Neamț, unde funcționează cabinetul parlamentar, a avut succes în rândul pietrenilor. Conform documentelor, azi dimineață (sâmbătă, 18 noiembrie), începând cu ora 8:30, au ales să valorifice oferta 436 de persoane.

“Mă bucur că ideea de a pune la dispoziția celor interesați o echipă de specialiști care să măsoare tensiunea și glicemia a avut așa succes! Sper ca oamenii cărora cadrele medicale le-au identificat probleme să fie atenți și să ia măsurile de rigoare, pentru că de fapt, acțiunea mea de astăzi trebuie să aibă continuitate și cei cu afecțiuni să meargă mai departe, în a le trata sau ameliora. La sugestia multora dintre cei care au venit la aceste consultații, vom întreprinde încă o campanie de acest gen, de data aceasta pe tematică de oftalmologie. Le mulțumesc cadrelor medicale – cinci doamne care au acceptat să îmi fie alături pentru reușita acestei acțiuni, și îi mulțumesc managerului Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț pentru că a acceptat să colaborez cu specialiști din unitate, în cadrul  campaniei!”, a declarat Emilia Arcan, senator PSD Neamț.

Cadrele medicale cu care au interacționat cele 436 de persoane care au vrut să beneficieze de ambele testări asigurate în mod gratuit sunt Cristina Teodorescu, Veronica Mocănașu, Claudia Căciuleanu și Gabriela Teodora Lungu, iar Ana Timofte a asigurat partea de logistică. (PSD Neamț)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.