Ce făcea ministrul Justiției când în țară erau proteste? Era în Neamț, la Hanul Răzeșilor!

În timp ce, în țară, se pregăteau proteste împotriva modificărilor aduse la legile justiției, ministrul Tudorel Toader era la o șezătoare cultural-artistică, la Tupilați, Neamț, “acasă” la vicepreședintele Consiliului Județean Neamț, Ion Asaftei (ALDE), cunoscut prin ardoarea cu care se promovează pe rețele de socializare și lentoarea cu care își plătește datoriile la stat.

”Sadoveniana” e manifestarea la care a participat ministrul Justiției. Evident, este una culturală, agrementată cu deliciile culinare ale zonei. Instantaneele făcute la eveniment îl arată pe ministru flancat de importantul om de cultură și enciclopedist, poet și consilier județean PSD, implicat și în bunul mers al societății Troleibuzul SA, domnul Radu și, desigur, Tudorel și el.

Tudorel Toader, ministrul justiției, alături de cunoscutul poet și om de cultură Radu Tudorel

Nu știm dacă televizoarele mergeau la han pe canalele de știri, important este că ministrul ne-a făcut onoarea de a călca pe tărâm nemțean, că a stat de vorbă cu oameni importanți din județ și că, la urma urmei, s-a simțit bine. Rămâne de urmărit mesajul transmis de opera lui Sadoveanu, dacă va reuși să-l convingă să asculte și glasul protestatarilor care, în februarie, l-au demis pe predecesorul său, Florin Iordache. (V.B.)

Foto ziaruldeiasi.ro

1 COMENTARIU

  1. 2(doi) tudorei: unul de Dambovita(fost Milcov,fost Bahlui), altul de Cuiejdi.
    Mai lipseste Gheorghita, sa-i paleasca drept in frunte cu baltagul. (Sadoveniana)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.