Femeile liberale și-au reales președintele la Târgu-Neamț

Sâmbătă, 4 noiembrie, la Pensiunea “Carol” din Târgu-Neamț, doamnele din organizația de femei a PNL Neamț au reales-o în funcția de președinte pe Gabriela Banu. În cadrul întâlnirii au fost alese și cele două doamne care vor ocupa funcția de prim-vicepreședinte și alte 12 doamne care vor ocupa funcția de vicepreședinte, printre care se numără și consilierul local de Târgu Neamț, Maria Vrînceanu. La întâlnire au participat președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, Sulfina Barbu, fost ministru al Mediului și actual membru al Colegiului CNSAS (Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității), cât și Lidia Constantinescu, vicepreședinte al Biroului Național PNL și președinte OFL București.

Prim-vicepreședintele PNL Neamț, consilierul județean Mihai Stoica, ne-a declarat: “Realegerea doamnei Gabriela Banu în funcția de președinte a organizației de femei PNL Neamț nu este decât o încununare a muncii depuse în toți acești ani, în cadrul organizației și implicit a partidului. De altfel, toate doamnele de la OFL Neamț care au fost votate pe funcții la aceste alegeri au reale calități umane și profesionale, ce le recomandă să fie respectate și apreciate. Am fost onorați și de prezența domnului președinte Mugur Cozmanciuc care a transmis doamnelor liberale mesaje mobilizatoare și de unitate. Le doresc și eu mult succes și le asigur de tot sprijinul meu”.

„Am optat pentru funcția de vicepreședinte în Biroul Județean a organizației de femei PNL pentru că îmi doresc în continuare să muncesc pentru partid, să fim mult mai vizibili. Echipa OFL în care mă regăsesc este o echipă unită, cu doamne de o mare calitate morală și profesională”, ne-a spus Maria Vrînceanu.

“Fiind președinte a organizației de femei PNL Neamț consider că este o continuare a muncii mele, în cadrul organizației. Pentru mine este o mare responsabilitate. Este o responsabilitate de a menține unită echipa, de a veni în așteptarea doamnelor care m-au ales. Întotdeauna țin cont de oamenii din jurul meu. Dacă tot mă înconjor de doamne frumoase și inteligente, voi putea și eu să mă ridic la același nivel. Nu e bine să te înconjori de oameni pe care-i consideri inferiori ție, pentru că te vor trage în jos, la un moment dat. Sper să nu le dezamăgesc pentru că m-au ales în continuare să le fiu președinte. Am invitat și pe doamnele președinte de la celelalte organizații de femei de la alte partide, dar nu au venit. Dar chiar dacă nu au venit consider că nu suntem rivale. Avem doar alte opinii și principii. Eu sunt prietenă de-o viață cu multe dintre doamnele care conduc organizații de femei de la alte partide. M-aș bucura să avem proiecte comune, care să vină în sprijinul comunității. Dacă nu, vom fi adversare politice, însă vom rămâne prietene”, ne-a spus doamna prof. Gabriela Banu. (C.T. STURZU)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *