Doliu în familia fostului primar de Târgu Neamț

Decebal Arnăutu, fostul primar de Târgu Neamț și-a pierdut mama, Ioana Arnăutu, în vârstă de 87 de ani. La casa mamei sale din satul Săcălușești comuna Agapia, au sosit prieteni și rude, pentru a-și lua rămas bun de la cea care a fost Ioana Arnăutu, dar și pentru a fi alături de fostul primar în aceste clipe de suferință. Printre cei care au dorit să-i fie alături, s-au numărat primarul Daniel Harpa, viceprimarul Vasile Apopei și consilierul Gheorghe Trofin, care au adus o coroană din partea Primăriei Târgu Neamț.

E omenește și creștinește să fim alături de domnul Arnăutu, mai ales în aceste clipe. Am dorit să ne exprimăm personal regretele și să-i transmitem condoleanțe. Pierderea unuia dintre părinți, mai ales mama, provoacă durere și îi dorim domnului Arnăutu să treacă cu bine de aceste clipe. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a spus primarul Daniel Harpa.

Mama a fost o femeie tare cuminte. De câte ori veneam în vizită la ei, chiar și când eram primar, niciodată nu mă lăsa să fac treabă sau să repar ceva prin curte. Mai mult, mi-a interzis să face reparații la casă pe cheltuiala mea. După cum bine se și vede, casa este bătrânească. Nimic nu se compară cu dragostea de mamă. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine și în special primăriei de la Târgu Neamț, domnului primar Harpa pentru că au fost lângă mine”, ne-a spus și Decebal Arnăutu.

Înmormântarea va avea loc, astăzi, 9 noiembrie, ora 12.30, la Biserica ”Sf. Nicolae” din satul Săcălușești. (C.T. STURZU)

20171108_133033
20171108_133048
20171108_133158
20171108_133411

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *