Dorelul săptămânii: viceprimarul Bogdan Gavrilescu

Joi, după o vizită în Piața Centrală a conducerii masculine a Primăriei Piatra Neamț, piețarii – care, de câțiva ani, au trecut iernile cu tarabe improvizate în aer liber – erau mai mult decât indignați. ”A venit dl. viceprimar și l-am întrebat cum explică diferența de preț de la o tarabă mică, de 0,75, la un modul cu mult mai mare, de nu știu câți metri pătrați. Ne-a crezut probabil căzuți din copaci și ne-a spus că piața nu este a Primăriei, că este a Companiei Naționale de Investiții, care a fixat prețurile și care trebuie să-și recupereze banii! Cum poată să spună asta?! Noi nu știm să citim?! Dacă e a Companiei Naționale, de ce a organizat Primăria licitația? Și noi de ce am plătit garanția la primărie?”, ne-a declarat o participantă la discuții.

Piețarii au mai spus multe, cele mai multe dintre ele ajungând să umple toate spațiile frigorifice din piață, în general ziceri de bine cu privire la gospodarii orașului, care au plecat lansând rugămintea ”de a fi ajutați să dea drumul la piață”.

Pe de altă parte, onor Primăria, de bine ce nu are treabă cu Piața Centrală, anunță că astăzi, 17 noiembrie, fără nicio legătură cu Black Friday, invită toți câștigătorii licitațiilor publice organizate pe spațiile din Piață să vină la primărie, la Serviciul Administrare Patrimoniu, pentru a semna contractele de închiriere. ”Semnarea contractelor se poate face zilnic între orele 8-16 și vineri între orele 8-14”, mai informează instituția.

Pentru modul cum a încercat scape Primăria de responsabilitate și să arunce pisica în curtea Companiei Naționale de Investiții, vicele PMP Bogdan Gavrilescu merită cu prisosință nominalizarea la titlul de ”Dorel” al săptămânii. (V.B.)

adolescenteen news

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.