Festivalul de Teatru Piatra Neamț – marți, 14 noiembrie

Festivalul de Teatru Piatra Neamț propune publicului amator, marți, 14 noiembrie, trei spectacole și un concert.

COPII RĂI

De la ora 14:00, în Sala Studio “Corneliu-Dan Borcia”, are loc spectacolul “Copii răi”, de Mihaela Michailov, în regia Geaninei Hergheligiu, care a “transcris textul pentru trei personaje, nu unul, ca în opera originală”, potrivit caietului-program oferit de Teatrul Tineretului. Cele trei personaje din spectacolul Teatrului Arte Dell`Anima București sunt interpretate de Ana-Maria Irimia, Alin Potop și Raluca Jugănaru.

PENA

De la ora 18:00, tot în Sala Studio “Corneliu-Dan Borcia”, are loc spectacolul “Pena”, de Adina Lazăr și Ștefan Mako, în regia Adinei Lazăr. Spectacolul companiei “Create.Act.Enjoy” din Cluj-Napoca beneficiază de interpretarea actrițelor Oana Serena Secară și Andreea Șovan.

SOMNAMBULISM

Cu începere de la ora 20:00, în Sala Mare, va avea loc spectacolul “Somnambulism” al Teatrului Nottara București. Textul dramaturgului rus Iaroslava Pulinovici a fost tradus de Bogdan Budeș, iar regia aparține lui Alexandru Mâzgăreanu. Interpretează: Ion Grosu, Crenguța Hariton, Karl Baker, Sorin Cociș, Diana Roman și Iulian Mihai Cristea.

Și astăzi vor avea loc atelierele “Mișcare scenică” și “Spectatorul critic”.

Laurențiu COȚAC (contrabas), Diana MIRON (voce, vioară), Victor STOICA (tobe)

Ziua se încheie tot la clubul “Spot” cu un concert de jazz (ora 22:00). Interpretează: Diana Miron (voce, vioară), Sian Brie (chitară, clarinet), Laurențiu Coțac (contrabas) și Victor Stoica (tobe). (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Teatrul Tineretului)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *