TeenAct, după reprezentația de aseară: “Unul dintre cele mai frumoase momente pe care le-am trăit”

TeenAct, trupa de teatru a Colegiului Național “Petru Rareș”, a încheiat cu o reprezentație de zile mari ediția din acest an a Festivalului de Teatru Piatra Neamț. Deși se spune că nimeni nu este profet în țara sa, tinerii actori pietreni nu au avut acest ghinion. Dincolo de premiile obținute anul acesta, care nu sunt puține, a fi apreciat la tine acasă e poate răsplata cea mai frumoasă pentru o muncă deloc ușoară. Duminică, 19 noiembrie, Sala Mare a Teatrului Tineretului din Piatra Neamț a fost arhiplină. Au fost prezenți mai ales liceeni, ceea ce este extrem de semnificativ. Și evoluția celor șase tineri a fost una remarcabilă, iar publicul a simțit acest lucru, aplaudând minute în șir.

tt festival 2017 teen act (1)
tt festival 2017 teen act (2)
tt festival 2017 teen act (3)
tt festival 2017 teen act (4)
tt festival 2017 teen act (5)
tt festival 2017 teen act (6)
tt festival 2017 teen act (7)
tt festival 2017 teen act (8)
tt festival 2017 teen act (9)
tt festival 2017 teen act (10)
tt festival 2017 teen act (11)
tt festival 2017 teen act (12)

A fost unul dintre cele mai frumoase momente pe care le-am trăit de când suntem noi în TeenAct! Cu o sală plină până la refuz, balconul de sus era full de oameni. Și în sală oamenii au stat și în picioare pentru a ne vedea. Feedback-ul a fost unul fantastic. Am dat tot din noi pe scenă și s-a văzut. Îmi e greu să descriu în cuvinte momentele trăite pe scenă, înainte și după spectacol. Noi suntem copleșiți!”, a mărturisit Claudiu Ladan, coordonatorul trupei TeenAct Piatra Neamț.

Este necesar să reamintim întreaga echipă care a făcut posibil acest spectacol. Traducerea aparține Andei Ciocoiu, iar regia lui Claudiu Ladan. Echipa tehnică este formată din: lumini – Radu Tigran, sunet – Mircea Țăranu, mașinist – Jamil Tarak, scenografia și producția: Raluca Rusu, care este și profesor coordonator. Distribuția este următoarea: Claudiu Ladan, Alexandra Bîrliba, Smaranda Mihalache, Sandrino Mătase, Viorela Stoian și Luisa Rotariu.

Și o sugestie. Poate realizarea mai multor reprezentații cu această remarcabilă trupă pe scena TT-ului nu ar fi o idee tocmai rea! (M. CONSTANTINESCU; FOTO: TT)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *