Acasă Actual Cafeaua de dimineață: a doua moarte a Geaninei Sechel

Cafeaua de dimineață: a doua moarte a Geaninei Sechel

7 COMENTARII

  1. Acestia sant medicii unui spital de provincie,cei care nu au putut sa gaseasca un spital universitar datorita slabei pregatiri ,gasesc loc in provincie si dupa care tipa ca nu au un salar ca in vest.Rusine lor!!!!!!!!!!!!!

  2. Auzi la ei (comisia)ca domnul Rugina s-a comportat exemplar ca dansul nu are nici o vina.Pai parerea mea este ca principalul vinovat este dumnealui cum poti recomanda nastere naturala la o persoana care avea probleme cardiologice pe toata durata sarcini si mai facea si tratament,dar despre ce vorbim RUSINE!!!Oameni mor si ei doar avertizeaza😡😡

  3. Aveti perfecta dreptate! Spitalul din Piatra-Neamt este plin de incompetenti, indolenti si spagari!!! Vadeti, cati asa-zisi medici (ca oricum fac de ris profesia!) vin sa “efectueze” lunar garzi de noapte si de week-end… si DORM in sectii!!! Mai si spun asistentei: “Draga, sa nu fiu deranjat!”…. si salariul vine mai mult decat dublu…… De ce nu dorm acasa, in pat???? Pe banii nostri, ai contribuabililor dorm ….. si suferim cu totii!!!!!
    De ce nu vine niciun control????? sa vada noaptea cati isi fac garzile cu adevarat…… a se vedea (…) de la neurologie….. si multi, multi altii……

  4. …si voi pe langa ei…” alti doctori”… toti sunteti doctori in a va da cu parerea cretinilor… spital de provincie…si daca e spital de privincie ce ar trebui sa lucreze acolo oi, lupi si alte animale?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here