MĂRTURII ZDROBITOARE Cazul Geanina Sechel – faza pe documente

În ediția de mâine, 14 decembrie, Mesagerul de Neamț alocă un spațiu larg tragediei petrecute la Spitalul Județean Neamț, ceea ce, acum, a devenit oficial ”Cazul Geanina Sechel”.

Sunt 9 (nouă!) pagini în care, în exclusivitate, Mesagerul vă prezintă mărturii zdrobitoare: ale soțului rămas văduv înainte de vreme, ale medicilor din spital – cei implicați direct în caz, dar nu numai. Despre povestea de dragoste dintre Geanina și Cătălin, curmată tragic, despre ultimele ore ale Geaninei pe diverse paturi ale Spitalului Județean, despre bomba cu ceas care ticăie pe secția Cardiologie, despre medicină și bani, despre consecințe și (ne)asumarea răspunderii, despre aroganța care ucide și tăcerea complice. Despre toate acestea, puteți citi în ediția nr. 331 a Mesagerului de Neamț! Mâine, în chioșcuri!

Cazul Geanina Sechel – Cronica unei vieți curmate

* Mărturia soțului: ”Doctorița Chetreanu a zis că a resuscitat-o o oră, cu ea a murit!”

* Plângere la ”zidul” Colegiului Național al Medicilor: ”Există dovezi indubitabile că atât medicul ginecolog de caz – dr. Rugină Cosmin, cât şi medicul cardiolog – Chetreanu Lucia nu şi-au exercitat în mod corect sarcinile de serviciu”

* Managerul Spitalului Județean: ”S-ar fi impus consultul imediat, Consultul unui pacient nu se face prin telefon”

* Competenta doctoriță Lucia Chetreanu – ”Am trimis-o la cursuri de ecocardiografie, la Fundeni, a căzut chiar de la proba practică, eliminatorie, la examenul de competență”

* Doctorii Rugină și Chetreanu au greşit grav

* Tăcerea ciudată a Consiliului Județean Neamț

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *