Schimbare de antrenor principal la CSM Ceahlăul: Rădulescu în locul lui Șteț

Prof. Gabriel Rădulescu, șeful catedrei de fotbal a Liceului cu Program Sportiv Piatra Neamț, este, începând de astăzi, 6 decembrie, noul tehnician principal al formației CSM Ceahlăul Piatra Neamț.

“Este un pas important în cariera mea. Am o dorință mare de a reuși alături de echipă. Îmi doresc foarte mult să practicăm un fotbal care să atragă cât mai mulți susținători, iar alături de generațiile de juniori A (Under-19) și B (Under-17), care bat la ușile performanței, să reînviem spiritul fotbalistic al orașului nostru. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit și apreciat până acum”, a declarat tehnicianul pietrean, pentru pagina oficială de Facebook a CSM Ceahlăul Piatra Neamț.

CSM Ceahlăul Piatra Neamț a fost antrenată de la înființare și până în prezent de Toader Șteț. Cu acesta la timonă, echipa pietreană a promovat din Liga a V-a în Liga a IV-a, unde a încheiat turul de campionat cu punctaj maxim. Șteț va rămâne scouter în cadrul clubului. Formația pietreană are ca principal obiectiv promovarea în Liga a III-a.

Gabriel Rădulescu (41 de ani) este născut la 28 octombrie, 1976, la Piatra Neamț. A petrecut anii junioratului fotbalistic la Clubul Sportiv Școlar Olimpia Piatra Neamț sub îndrumarea profesorilor Alexandru Onica, Mihai Radu și Teodor Ciocârlan. De-a lungul carierei de jucător a evoluat pentru FC Ceahlăul – tineret, FC Ceahlăul 2 și FC Ceahlăul. A absolvit Colegiul Tehnic de Transporturi Piatra Neamț în anul 1995, iar apoi a urmat cursurile Facultății de Educație Fizică și Sport ale Universității “Vasile Alecsandri” din Bacău, specializarea fotbal. Din anul 2008 este profesor al Liceului cu Program Sportiv Piatra Neamț, instituție în cadrul căreia a fost numit șef al catedrei de fotbal în anul 2015. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: CSM Ceahlăul Facebook)

One comment

  • Petru

    decembrie 7, 2017 at 11:25 am

    Felicitari si mult succes !!! Respect

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *