Horoscop 24-31 ianuarie: Sub semnul eclipsei de Lună din 31 ianuarie

pietricica turism

Chiar şi Carl Jung a experimentat momente de clarviziune, pe care nu şi le-a putut explica din punct de vedere ştiinţific. Totuşi, a reuşit să strângă dovezi științifice. La scurt timp după moartea unui prieten, Jung, aflându-se în pat şi gândindu-se la ceremonia la care luase parte, l-a văzut deodată pe prietenul său ca o ”imagine vizuală lăuntrică”. În mintea sa, imaginea l-a condus pe Jung până în casa decedatului, în faţa bibliotecii, şi l-a direcţionat către o carte, dintr-un raft situat foarte sus. A doua zi, Jung a vizitat casa cu pricina, s-a suit pe un scaun şi a văzut cartea care i se arătase cu o zi înainte, poziţionată exact în locul unde o vizualizase el. Titlul cărţii? Era ”The Legacy of the Dead” (Moștenirea răposatului). Pe lângă titlul fascinant, cartea era plasată exact în poziția în care îi fusese arătată lui Jung cu o noapte înainte.

* Berbec

Eclipsa de Lună din 31 ianuarie aduce echilibru interior, susținerea vieții de familie, a copiilor Berbecilor. Zona din horoscop în care cade eclipsa lunară din 31 ianuarie este Casa iubirii, a copiilor, a creativității. Precum și alte eclipse de Lună, și aceasta conduce Berbecii către culmea iubirii vieții lor. Pentru unii dintre ei, se evidențiază faptul că e necesar ca relația lor prezentă să fie ridicată la un nou nivel sau să o încheie fără regrete.

Acum, la umbra eclipsei, Berbecii singuri au ocazia să întâlnească o persoană deosebită, cu care să înceapă o idilă, mai apoi o relație frumoasă.

Pentru nativii cărora această eclipsă nu le aduce informații despre relația lor romantică pot apărea numeroase vești în legătură cu un copil sau cu un proiect creativ.

* Taur

Pe 25 ianuarie, Mercur este energizat de un Jupiter pozitiv în Casa parteneriatelor și a căsătoriei lor. Câteva zile în plus sau în minus față de 25, Taurii au oportunități de a se angaja sau de a primi vești de la persoana iubită.

Eclipsa de Lună din 31 ianuarie aduce energie pentru eforturile lor în viața de familie. Este posibil ca, pentru unii dintre ei, să fie dificil să echilibreze viața de familie cu copiii, munca și viața intimă. Dar aceste aspecte ale vieții trebuie puse într-un echilibru. Eclipsa de Lună din 31 ianuarie reprezintă un catalizator important pentru ca acestea să devină realizabile.

* Gemeni

Mercur colaborează în favoarea Gemenilor pe 25-28 ianuarie. Ei pot folosi această perioadă pentru a încheia un acord, a ține un discurs, a scrie un raport important. Dacă Gemenii vor avea ocazia să plece spontan într-o călătorie, să o facă. Le va oferi multe momente plăcute.

Eclipsa Lunară din 31 ianuarie cade în Leu. Asta aduce ocaziile necesare nativilor pentru a-și armoniza viața de familie. Comunicarea va fi un aspect potențat de această eclipsă, care îi va ajuta pe Gemeni să obțină ceea ce își doresc.

Pentru femeile din Gemeni, eclipsa de Lună cade în zona concediului de maternitate, a sensibilității, a lucrului cu proprii părinți suferinzi. În timpul eclipsei, Marte tranzitează Casa parteneriatelor Gemenilor.

* Rac

Eclipsa de Lună din 31 ianuarie aruncă suficiente energii către Raci, pentru ca aceștia să parcurgă 2018 mai încrezători, mai ambițioși, mai aventuroși. Este momentul ca nativii să se concentreze pe cariera lor profesională sau pe schimbarea locului de muncă.

Tot acum, finanțele lor sunt evidențiate. Marte se află într-o poziție foarte favorabilă a horoscopului pentru banii Racilor, care pot câștiga și atunci când toată lumea este retrasă dintr-o tranzacție.

Acei nativi care se simt mai romantici în apropierea eclipsei de Lună pot lua hotărârea de a se căsători sau de a se logodi. Pe 30-31 ianuarie, Marte, Jupiter și Neptun formează un  triunghi benefic, pentru Raci și nu numai.

* Leu

Din 26 ianuarie, Marte intră în Casa iubirii adevărate a Leilor, simultan cu tranzitul acesteia prin Săgetător. Acest fapt dă un impuls vieții romantice a Leilor.

Eclipsa de Lună din 31 ianuarie aduce suficientă forță nativilor pentru a fi încrezători în ei înșiși. Această eclipsă îi pune pe Lei în centrul atenției celorlalți și aduce la un punct de maximum ceea ce este important pentru nativi. Nu e foarte ușor pentru Lei să se descurce cu așa ceva.

Ei au nevoie de o remodelare a modului de gândi. Lumea se schimbă cu viteză, iar regulile jocului se schimbă din minut în minut.

* Fecioară

Uranus tranzitează Casa banilor altor persoane. Acest aspect se poate traduce și prin faptul că unul dintre apropiații Fecioarelor poate avea nevoie de o intervenție medicală de urgență, care va costa suficient de mult pentru a le solicita ajutorul.

Eclipsa de Lună din 31 ianuarie creează condițiile pentru calm interior, pentru acumularea de forță pentru întreg anul 2018. De asemenea, această eclipsă va oferi timpul și motivația Fecioarelor pentru a avea grijă de sine, de mintea, corpul și spiritul lor.

Uranus aduce în mai elementele de care Fecioarele au nevoie pentru a viziona schimbări importante în viața lor. Nativii își pot imagina un viitor mai progresist pentru ei. Lucru care se va adeveri, dacă vor păstra acest fapt în mintea și sufletul lor.

* Balanță

Eclipsa de Lună din 31 ianuarie reprezintă un suport puternic pe aspectele profesionale ale Balanțelor. Cel mai probabil, eclipsa va aduce vești despre un prieten al lor. Există posibilitatea ca acesta să plece într-o călătorie pentru o perioadă mai lungă de timp.

Nativii care sunt bogați, dar și ceilalți mai modești, pot organiza un eveniment caritabil, proporțional cu forțele lor financiare. Sau pot fi invitați la un eveniment de acest tip. În ambele cazuri, dacă se vor implica oferindu-și ajutorul, nativii se vor simți fericiți.

Spre sfârșitul lunii, Soarele, Mercur și Venus vor începe să tranziteze Vărsătorul în Casa iubirii adevărate. Dragostea plutește în aer pentru Balanțe.

* Scorpion

Eclipsa de Lună din 31 ianuarie aduce inițieri în toate domeniile vieții Scorpionilor. Nimic nu va mai fi ca înainte după această eclipsă. Nativii trebuie să arunce tot balastul experiențelor de care nu mai au nevoie.

Relațiile lor intime se pot îmbogăți ca număr și ca diversitate după această eclipsă sau se pot reduce.

Trebuie amintit că această eclipsă de Lună cade în Leu, în Casa onorurilor, a premiilor și a realizărilor nativilor din Scorpion. Se va contura ceva interesant pentru cariera profesională a nativilor, cam în 4-5 zile de la terminarea eclipsei.

Alte aspecte legate de acest eveniment cosmic sunt reliefate de faptul că eclipsa cade în Leu. Astfel, eclipsa are legătură cu industria de divertisment, cu piața bunurilor de lux, cu piața copiilor în toate formele sale, precum și profesiile care implică activități didactice și manageriale

* Săgetător

Marte se mută în Săgetător din 26 ianuarie, ceea ce pare să marcheze cea mai parte a anului 2018 pentru Săgetători. Le oferă posibilitatea de a fi ascultați de VIP-uri, de alte persoane cu greutate, care pot să le aprecieze și materializeze ideile la care meditează de ani de zile.

În 31 ianuarie, eclipsa de Lună oferă nSr enăgetătorilor energie calmă, caldă, echilibru pentru întreg anul 2018.

Eclipsa din 27 iulie 2018 trebuie tratată cu atenție. Există forțe contrare, care se pot abate și asupra lor. Natura acestor energii nu poate fi definită ca negativă sau pozitivă. Depinde de starea în care se află nativii pe perioada eclipsei. Stările lor vor fi amplificate în sensul pozitiv sau negativ, după cum Săgetătorii își vor avea trăirea.

* Capricorn

Marte, în Săgetător din 26 ianuarie, se află în Casa prieteniei sociale a Capricornilor.

Eclipsa de Lună din 31 ianuarie va fi oarecum solicitantă pentru nativi. Familia va avea cerințe diverse pentru ei. Dacă vor avea relații intime, Capricornii se vor afla în situația de ”a munci din greu”. Astfel, ianuarie trebuie utilizat și pentru relaxare, ori de câte ori apare ocazia.

Eclipsa cade în Casa banilor altor persoane, ceea ce înseamnă că nativii pot primi numerar dintr-o moștenire, un cadou, comision, taxă de licență, avans pentru o publicație etc.

Se recomandă să nu se semneze lucrări acum. Mercur realizează o cuadratură dificilă cu Uranus. pentru semnături, se recomandă luna februarie.

* Vărsător

Marte intră în Săgetător pe 26 ianuarie și tranzitează Casa prieteniilor, oamenii noi și evenimentele la care participă Vărsătorii. Se recomandă ca nativii să-și prezinte ideile profesionale în fața celor abilitați, dar până pe 26 ianuarie. Marte va părăsi Casa carierei Vărsătorilor pe 27 ianuarie.

Eclipsa de Lună din 31 ianuarie 2018 are rol armonizator al vieții nativilor. Multe aspecte se vor învolbura în perioada eclipsei, pentru ca, în decurs de 2-3 săptămâni din februarie, lucrurile să se așeze armonios.

Această eclipsă cade în Leu. Vărsătorii au nevoie de o relație de dragoste. Eclipsa le poate oferi posibilitatea de a se căsători sau de a se angaja sau ambele.

* Pești

Marte tranzitează Casa onorurilor, a premiilor Peștilor, din 26 ianuarie, și va aduce recompense în cariera nativilor. Nu lipsesc recunoașterea meritelor, plata unor premii, chiar licențierea unor brevete.

Eclipsă de Lună din 31 ianuarie cade în Leu. Peștii nu sunt printre cei mai fericiți sub această manifestare astrologică, dar au o nișă deosebită: vor reuși să se facă remarcați în meserii de îngrijire a copiilor, de consiliere psihologică a acestora.

Această eclipsă luminează Casa proiectelor de lucru a Peștilor, care ar putea primi o ofertă în domeniul divertismentului, a bunurilor de lux, a serviciilor care au legătură cu copiii.

Un alt aspect al eclipsei lunare se referă la sănătatea Peștilor. Nativii pot face acum toate cele potrivite pentru a încheia cu suferința pe care o au.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.