Horoscop 22-28 februarie: ”Căldura” Lunii Pline începe de prin 28 februarie

Puterea iniţiaţilor provine din modul cum ştiu să-și impregneze cuvintele pe care le pronunţă cu materia aurei lor, care este abundentă, intensă, pură. Cuvântul nu este decât un suport, el nu poate avea efect decât în măsura în care este impregnat cu elementul creator, Sfântul Duh.

* Berbec

Jupiter tranzitează Casa banilor altor persoane în această perioadă. Acum este momentul pentru Berbeci să ceară ajutorul sau sfatul unui prieten, pentru a investi cu succes banii pe care îi au sau să atragă capital pentru investiții. Venus și Mercur aduc putere nativilor pe 28 februarie, putere care poate lua multe forme de manifestare, de la bani și influență până a forme subtile, ca hipnoza, telepatia. Se pare că Universul favorizează Berbecii, deoarece energia Lunii Plină, în Fecioară din 28 februarie spre 1 martie, aduce spor la locul de muncă al nativilor, dacă aceștia vor reuși să finalizeze atunci toate obiectivele propuse pentru luna februarie.

* Taur

Lipsa de comunicare dintre Tauri și partenerii lor se poate acutiza din 23 februarie. Nativii pot intra în conflicte, ca efect al refulărilor mai vechi. De aceea, ieșirile unora dintre ei vor avea aspectul unor răfuieli mai vechi sau ale unor răzbunări îndelung elaborate.

Unii din nativi pot avea de suferit din cauza impactului direct al acestor disensiuni. Renumele și credibilitatea Taurilor vor fi puse sub semnul întrebării de partenerii acestora și de cunoștințele lor.

Jupiter va permite, cu sau fără voia nativilor, însăilarea unui lanţ de intrigi, de urzeli privind relațiile, specifice zodiei Scorpionului, dată fiind tranzitarea acestei constelații.

* Gemeni

Venus tranzitează constelația Peștilor, asigurând condițiile unei explozii benefice în cariera Gemenilor. Acest fapt se va petrece în martie 2018. Așteptările partenerilor Gemenilor, ale celor apropiați vor continua să crească. Gemenii au, însă, resurse aparent nelimitate spre acest sfârșit de lună și, mai ales, în prima decadă din martie. Vor reuși, deci, să împlinească așteptările celor care îi apreciază și care îi cunosc.

”Căldura” Lunii Pline începe deja, de prin 28 februarie. Planurile nativilor privind locuința lor pot fi acum îndeplinite.

Starea de sănătate a Gemenilor se poate deteriora, din cauza gripei sau a unei răceli puternice, dar aceste lucruri nu îi încetinesc prea mult pe nativi.

* Rac

Relațiile cu prietenii pot evolua normal, dar la suprafață. Prin 23 februarie, unele cuvinte, afirmaţii, explicaţii, gesturi îi vor pune pe gânduri pe aceștia, obligându-i să fie mai atenţi pe viitor.

După 23 februarie, Casa sănătății Racilor trimite acestora semnale că pot avea dureri de brațe, de picioare, din cauze osoase, musculare, venoase. Nu este exclus riscul unor accidente la membre.

Pasiunea nativilor se dezlănțuie pe 28 februarie, când Venus și Pluton colaborează pentru a condimenta relația Racilor, pentru a adăuga gusturi acesteia.

Nu toate lucrurile merg acum ca pe roate. De exemplu, nu se recomandă participarea la jocuri de noroc, nici măcar sub formă de amuzament sau de curiozitate.

* Leu

Să ne amintim că Marte tranzitează Casa iubirii adevărate a Leilor până prin 17 martie. Altfel spus, lucrurile sunt departe de a se fi terminat. Pentru unii dintre nativi nici nu au început, iar alții de abia acum au început să realizeze ce li se întâmplă. Leii care își doresc copii au acum ocazia potrivită pentru a-i concepe. Cei care doresc să înfieze pot să își înceapă căutările.

Dragostea va merge în armonie cu expresivitatea artistică a Leilor, care, câteodată, să ne fie cu iertare, lipsește cu desăvârșire! În acest caz, sensibilitatea Leilor este nuanțată în mai multe moduri decât sunt ei capabili să-și imagineze. Lucrurile se vor desfășura firesc, fără pregătiri sau studiu. Cu toate că nu le-ar strica Leilor nițică școală în domeniu.

* Fecioară

Marte ajută Fecioarele să își rezolve cele mai multe dintre problemele pe care le au acasă sau cu casa lor. Marte, însă, pleacă din ajutorul nativilor după 17 martie, iar aceștia vor depinde de familie sau de iubitul ori iubita lor. Fecioarele nu prea au acces la liberul arbitru în această perioadă, în sensul că, oricât își doresc să fie independente în decizii, fapte, vor avea mereu pe cineva care le va ajuta, indiferent de opțiunile lor.

După 26 februarie, cu efecte și în prima decadă a lui martie, Venus, Mercur, Soarele și Neptun vor tranzita Casa căsătoriei Fecioarelor. Cele mai multe din planurile privind acest eveniment fericit vor fi puse la punct acum.

* Balanță

Marte tranzitează Săgetătorul, un semn perfect pentru Balanțe. Nativii pot avea necesități de călătorie mai crescute decât media cu care sunt obișnuiți, dar simpla acceptare a acestui fapt îi va ajuta să depășească momentul cu armonie. Cei mai aventuroși dintre ei vor avea parte și de ceva acțiune. Mai exact, se vor implica în aventuri de o noapte.

Până la apariția Lunii Pline din 1 martie, tranzitul lunar oferă Balanțelor libertate în gândire, independență, autonomie. Manipulatorii zodiei se vor simți în elementul lor acum, mai ales că se confruntă cu o opoziție între Marte și Lună. Adevărul a deveni o armă foarte puternică în mâinile acestor măsluitori ai lui.

* Scorpion

Marte încă se mișcă prin Casa veniturilor nativilor, asigurând un minim de confort financiar. Venus în Pești mai aruncă unele sincope în mișcarea fluidă a cuceririlor nativilor, dar aceste întreruperi nu sunt, de fapt, decât perioade de repaus, că de odihnă nu poate fi vorba acum pentru Scorpioni. Iar nativii căsătoriți se pot zbate între jurămintele rostite în ziua nunții și ”faptele bune” pe care le au de făcut, care le ies în cale ca ”ciupercile după ploaie”.

La sfârșitul lui februarie, Soarele, Neptun și Mercur vor tranzita Casa iubirii adevărate a Scorpionilor.

Starea de sănătate se va îmbunătăți pentru următoarele două luni.

* Săgetător

La serviciu, se testează mai multe dintre virtuțile pe care le au Săgetătorii. Aceștia trebuie să strângă din dinți pe 23 februarie. Nu este momentul potrivit pentru exprimarea nemulțumirilor sau pentru a ridica pretenții. Pe 23 februarie, după ora 2:08, dispute conjugale.

Săgetătorii pot semna acorduri sau contracte cu eficiență, fără riscuri majore, pe 25-26 februarie. Atunci, Saturn și Soarele vor susține alianțele într-un mod productiv.

Luna de tranzit se află în conjuncție cu Jupiter pe 26-28 februarie. Riscurile trebuie calculate, asumate și jucate conform celui de-al șaselea simț al nativilor. Acum, Săgetătorii au activ un simț special, care îi ajută să ia decizii ce le vor fi de folos mai târziu.

* Capricorn

Starea de meditație, de reflecție este ceea ce încearcă să înțeleagă Capricornii că li se întâmplă acum. Universul le oferă o perioadă de meditație la ce a fost și, mai ales, la ce va veni. Persoane de acțiune, Capricornii au acum o perioadă în care să-și înțeleagă strategia, să o dezvolte și să facă proiecții despre rezultatele la care vor ajunge.

Marte tranzitează Casa subconștientului Capricornilor. Energia luptătorului Marte va scoate la suprafață multe din visurile încă nevisate ale nativilor. Saturn tranzitează Capricornul, aducând responsabilități noi nativilor. Ei vor primi și ajutoare noi. O evadare spontană din locul de trai al Capricornilor se recomandă pe 28 februarie.

* Vărsător

Pentru aceștia, apropierea de sfârșitul lui februarie va face simțită prezența Lunii Pline, aflate în tranzit prin Casa banilor altor persoane. Este o perioadă fastă pentru încheierea de acorduri, transferuri de fonduri și primit bani de la clienții nativilor. Vărsătorii se află în situația de a primi acum cadouri generoase, cecuri pentru diferite munci prestate și chiar în avans.

Starea lor de sănătate se află la o răscruce. Își pot lua acum o vacanță pentru a se relaxa, pentru a face analize sau pentru a merge în stațiune. Au nevoie de o schimbare totală a mediului în care trăiesc, muncesc, locuiesc.

* Pești

Măsurile preventive privind sănătatea sunt obligatorii în această perioadă, o vizită la medicul de familie, insistențe pentru obținerea unei ”trimiteri” către medicul specialist reprezintă ținte importante. Luna Plină, în creștere, mai diminuează din efectele gripei care bântuie acum peste tot, dar acest fapt nu exclude o prevenție agresivă din partea Peștilor. Această gripă dă complicații celor suferinzi de inimă, de plămâni, chiar și celor sensibili la atacuri cerebrale.

Saturn și Soarele favorizează acordurile pe termen lung, încheiate în 25-26 februarie. Spre 28 februarie – 2 martie, Soarele, Neptun, Venus și Mercur se vor întâlni sub constelația Peștilor. Ceea ce reprezintă o șansă deosebită pentru nativi.

reclama psd

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.