Horoscop de februarie

Informaţii referitoare la reîncarnare au existat (şi mai există) în Biblie şi în unele texte apocrife. Biserica primelor secole a acceptat teza reîncarnării, susţinută şi de Iisus. În anul 553 d.H., însă, la cel de-al cincelea Conciliu Ecumenic de la Constantinopol, teza reîncarnării a fost anatemizată, fiind considerată drept o eroare dogmatică. Împăratul Justinian – lait-motivul său: ”Afurisit fie cel care, de aici încolo, va mai crede în preexistenţa sufletului!” – a impus clerului propriul său crez, a pus sub arest pe Papa Vigilius (spre a nu conturba Conciliul!) și a obligat episcopii să accepte noua dogmă. Justinian a considerat că teza reîncarnării acordă omenirii o prea lungă perioadă de timp pentru atingerea unei trepte mai înalte de dezvoltare a conştiinţei.

* Berbec

Marte sporește încrederea nativilor în intuiția lor financiară, până pe 14 februarie. Entuziasmul lor este la cote ridicate datorită lui Marte, ceea ce îi încurajează să deschidă noi proiecte în prima parte a lui februarie, proiecte care vor avea continuitate financiară până prin iunie 2018.

Activitatea mentală a Berbecilor este susținută puternic de Mercur până în 7 februarie. Sunt energizate toate tipurile de comunicării inițiate de nativi, precum și participarea lor la acțiuni sociale.

Chiar dacă nu este vizibilă pe întreaga planetă, eclipsa de Soare din 15 februarie produce efecte astrologice pentru toate semnele zodiacale. Această eclipsă solară amplifică energia pozitivă a Berbecilor și descătușează numeroase subtilități de manifestare ale acesteia.

* Taur

Mercur crește volumul de muncă al nativilor în prima decadă a lui februarie. Comisioanele și documentele sunt țintele lui Mercur. Se recomandă Taurilor să solicite ajutor atunci când au de luat decizii importante.

Din 10 februarie, Venus creează numeroase ocazii pentru ca Taurii să-și poată manifesta dragostea pentru o anumită persoană. Aptitudinile lor sociale sunt potențate de Venus în aceste zile, astfel că Taurii pot deveni buni negociatori atunci când se află la recepții, întâlniri cu cocktailuri etc.

În a treia decadă din februarie, nativii au parte de ajutorul Soarelui și devin foarte motivați să-și atingă obiectivele și să petreacă timp cu familia.

* Gemeni

Marte poate aduce frustrări nativilor în prima jumătate a lui februarie. Ei își pot pierde cumpătul de mai multe ori, de aceea se recomandă mai puțină cafea și alte stimulente. Vorbele spuse la mânie acum pot deveni un bumerang nedorit pentru Gemeni.

Din 10 februarie, Venus dă un impuls serios vieții lor amoroase. Gemenii vor dori să părăsească zona lor de confort în ceea ce privește relațiile de dragoste, riscând și neascultând de sfatul prietenilor. Lucrurile pot deveni urâte pentru ei, dacă vor folosi oamenii doar pentru a-și satisface propriile nevoi de plăcere. De asemenea, Neptun veghează dur la modul cum se implică Gemenii în relații neadecvate.

* Rac

Munca grea, restricții aproape în toate domeniile lor de activitate, întârzierile sunt teme principale ale horoscopului Racilor în februarie. Saturn este cel care se face ”vinovat” de aceste turbulențe, dar nativii sunt cei care acceptă sau nu predispozițiile astrelor. Dacă se vor lăsa la voia curenților cosmici, Racii pot avea parte de cele descrise mai sus. Dacă, în schimb, se vor ambiționa să treacă de condiția de simplu muritor, vor avea parte de tot felul de beneficii.

Între 14-18 februarie, Venus se află într-un sextil cu Saturn. Această perioadă va crește nevoia Racilor de a avea companie. Ei se simt în siguranță dacă partenerul le va reînnoi jurămintele de dragoste, dacă le va aduce dovezi ale iubirii lor.

* Leu

Marte sporește încrederea Leilor în forțele lor, în capacitatea lor de a lucra, de a lua decizii corecte, în prima jumătate a lunii februarie.  Această forță interioară ar trebui să-i facă mai curajoși pe nativi și să accepte sau să caute acele sarcini mai dificil de realizat. Vor avea de câștigat dacă fac acest pas în afara zonei lor de confort, care s-a cam mărit în ultimul timp. Adică Leii s-au cam lenevit, dată fiind poziția favorabilă a astrelor din ultimul timp.

În primul decan din februarie, Mercur este cel care dă confuzii și depresii Leilor. Cum Marte se află pe poziții, nativii trebuie să opteze pentru partea câștigătoare a vieții.

* Fecioară

Răbdarea, determinarea și realizarea sunt temele majore din februarie pentru Fecioare. Saturn este înfruntat în acest fel de nativii pregătiți pentru a ieși de sub influențele nefaste ale unui Saturn kharmic.

Marte aduce pentru nativi nevoia de a se impune în mod agresiv, iar aceste impulsuri îi vor biciui până prin 16-17 februarie. Unii dintre ei vor avea probleme în relația de cuplu, dacă nu vor ceda în fața partenerului. Lucrurile pot degenera în perioada 18-22 februarie, când Neptun aruncă gelozie, descurajare asupra Fecioarelor. Meditația, purificarea, rugăciunea sunt instrumente puternice de a contracara aceste energii planetare nu foarte prietenoase.

* Balanță

Prima decadă a lui februarie reprezintă momentul ideal pentru Balanțe de a negocia, cu rezultate bune, o afacere importantă sau orice aspect al vieții lor. Mercur este cel care dă nativilor fluența exprimării și claritate ideilor lor. Eclipsa de Soare din 15 februarie, chiar dacă nu este vizibilă din România, produce efecte pe toată Terra. Balanțele se pot pregăti pentru a primi un impuls major energetic, care să le ajute să facă schimbări pozitive în viață. Această eclipsă va ”rupe” nativii zodiei din ritmurile învechite sau depășite pe care le au.

Spre sfârșitul lui februarie, Marte va contribui la creșterea încrederii Balanțelor în forțele proprii.

* Scorpion

Ritm agitat și supraîncărcat, cu documente și comisioane, la începutul lui februarie. Mercur este cel răspunzător pentru această aglomerație din viața Scorpionilor. Ei ar putea fi mai sensibili și mai răbdători în aceste zile. Disputele verbale vor fi câștigate oricum de ei, dar va conta pentru ceilalți și cum au pierdut disputa.

Din 14 februarie, Venus va ridica ștacheta pentru nevoia de companie a Scorpionilor. Adică vor avea nevoie de mai mult alint din partea mai multor persoane. Posibil relații între profesor-student sau relații cu parteneri mai în vârstă decât nativii.

Soarele oferă răbdare spre sfârșitul lunii, mai ales că atunci își va face simțită prezența și Saturn.

* Săgetător

Pentru Săgetători, prima decadă din februarie este cea mai indicată pentru a realiza ceva important. Chiar dacă vor trebui depuse eforturi deosebite pentru depășirea unor dezacorduri minore, nativii ambițioși vor vedea că succesul este de partea lor.

În a doua decadă din februarie, Venus aduce ocazii potrivite pentru ca Săgetătorii să-și împlinească viața amoroasă. Ei vor întâlni o persoană apropiată de aspirațiile și visurile lor. Cei care deja se află într-o relație vor vedea unele schimbări, spre bine, în atitudinea partenerului lor.

Din 20 februarie, Soarele va face ca eforturile nativilor de a merge pe drumul ales să fie mai greu. Poate că Universul testează voința și dorința reală a Săgetătorilor de a parcurge drumul pe care și l-au ales. Deci, vigilență!

* Capricorn

Venus se află într-un unghi norocos pentru nativi în perioada 10-20 februarie. În aceste zile, este optim de a manifesta adevăratele sentimente de dragoste pe care le nutresc unii dintre ei. Tot în această perioadă, se recomandă Capricornilor singuri să încerce să cunoască persoane noi, cu care să lege prietenii.

Din 17 februarie și până prin 25 februarie, Mercur activează peste medie activitatea mentala a nativilor, care pot cumpăra sau vinde orice, chiar dacă lucrează în comerț sau nu, își pot trimite CV-ul diferitelor companii cu scopul de a-și schimba locul de muncă. Sfârșitul lunii este o perioadă bună pentru ca nativii să-și utilizeze inițiativa în orice domeniu cunoscut de ei.

* Vărsător

Prima decadă a lui februarie stă sub semnul întâlnirilor de afaceri, de dragoste, a ieșirilor la o cafea sau un vin fiert. Mercur susține vigilența mentală a Vărsătorilor, iar aceștia, sub pretextul întâlnirilor, pot desfășura negocieri mascate, pot manipula, își duce la îndeplinire o mulțime de planuri.

Eclipsa de Soare din 15 februarie produce efecte astrologice și în zonele de pe glob unde este invizibilă. Acest eveniment cosmic aruncă speranță și asupra Vărsătorilor, oferind, de asemenea, nenumărate posibilități pentru ca aceștia să realizeze schimbări pozitive în viața lor.

Din 23 februarie, Soarele întărește răbdarea, perseverența, etica profesională a Vărsătorilor. Își vor atinge obiectivele fără greșeli.

* Pești

Jupiter se află într-un unghi favorabil cu zodia Peștilor, aducând nativilor o curățare de gândurile negativiste, deprimante, pe care le au unii dintre ei. Eclipsa Soarelui, din 15 februarie, deschide câteva căi destul de interesante de abordare a vieții. Astfel, după această eclipsă, Peștii pot să aleagă cu cine să-și trăiască viața și modul cum să o facă. Această eclipsă este importantă pentru mamele din Pești care sunt singure, pentru mamele care lucrează și pentru libertățile lor, în general.

În decada a II-a din februarie, Venus transformă nativii în persoane mai afectuoase și mai iubitoare. Le va crește farmecul personal și frumusețea.

În ultima parte a lunii, Marte poate induce grabă în gândirea Peștilor.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *